Doğum Günü Eğlencesi Dönüşünde Kaza: 3 Ölü, 1 Yaralı

TAKİP ET

Bursa'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan beton aydınlatma direğine çarptı. Kazada doğum günü eğlencesinden dönen 3 genç yaşamını yitirirken, otomobil sürücüsü de ağır yaralandı.

Bursa'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin beton aydınlatma direğine çarpması sonucu meydana gelen feci trafik kazasında 3 kişi yaşamını kaybederken, 1 kişide ağır yaralandı. 

Bursa'nın Kestel ilçesindeki Ankara Yolu Caddesi Barakfaki Organize Sanayi Bölgesi mevkisinde meydana gelen trafik kazasında, Adem Duran'ın kullandığı 16 AFT 818 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak beton aydınlatma direğine çarptı. 

Kazanın çevredekiler tarafından ihbar edilmesinin ardından kaza mahalline polis, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. 

Kazanın etkisiyle otomobilin içerisinde sıkışan Eda Nur Baykay, Adem Duran, Sinan karakuş ve Sıla Çelik'i itfaiye ekipleri sıkıştıkları yerden çıkardı. 

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrolde otomobilin içerisinde sıkışan Sinan Karakuş, Sıla Çelik ve Eda Nur Baykay'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Otomobil sürücüsü Adem Duran, kazadan ağır yaralı olarak kurtuldu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahaleden sonra Kestel Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Duran'ın tedavisinin sürdüğü ve sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.    

Kazada yaşamını yitiren 3 gencin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

Kazada hayatını kaybeden Eda Nur Baykay'ın doğum günü olduğu ve dört arkadaşın doğum günü partisi için bir araya geldiği öğrenilidi.

Bursa Kestel trafik kazası doğum günü