Doğu Perinçek'ten Flaş Sözler! "Cumhurbaşkanı İstifa Etsin"

TAKİP ET

Vatan Partisi Genel Başkanı olan Doğu Perinçek, son yaptığı açıklama ile şok etti. Özellikle son günlerde tartışma yaratan 15 Temmuz afişlerine değinen Perinçek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a istifa çağrısı yaptı. Perinçek'in sözleri adeta şok etkisi yarattı.

Vatan Partisi Genel Başkanı olan Doğu Perinçek, son yaptığı açıklama ile şok etti. Özellikle son günlerde tartışma yaratan 15 Temmuz afişlerine değinen Perinçek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a istifa çağrısı yaptı. Perinçek’in sözleri adeta şok etkisi yarattı.

15 Temmuz’u anma programları kapsamında Cumhurbaşkanlığı tarafından özel olarak hazırlanan ve otobüs duraklarından üst geçitlere kadar birçok yere asılan afişlerde hain darbe gecesi sırasında vatandaşların ellerindeki bayraklarla tepki gösterdiği askerlerin yer alması gündeme bomba gibi düştü. 

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’te asılan bu afişlerle ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Asılan afişlerin ordunun aşağılanmasına yol açtığını söyleyen Perinçek, şahsi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepkisini gösterdi. Perinçek yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanlığı tarafından hazırlanan ve asılan 15 Temmuz afişlerinde Türk Ordusu’nun aşağılandığını belirtti. 15 Temmuz darbesini Türk Ordusu ezmiştir diyen Perinçek, Mehmetçik için söylenen ve yapılan her eylemin geleceğe yönelik bir eylem olduğunu söyledi. Oldukça ağır sözlerle tepkisini gösteren Doğu Perinçek, Türk Ordusunu zavallı göstermeye çalışanların, ikinci İsrail planına hizmet ettiğini sözlerine ekledi. Türk Ordusu ve Türk Polisi olmasa Türkiye ne olur diyen Perinçek, Türk askerini zavallı göstermeye çalışan Cumhurbaşkanının hemen o afişleri kaldırması gerektiğini eğer kaldırmazsa da derhal istifa etmesi gerektiğini notuna düştü. Cumhurbaşkanı istifa etmezse Türk Milleti’nin onu ilk yapılacak seçimde aşağı düşüreceğini söyleyen Doğu Perinçek, Mehmetçiği aşağılayan bir söylem geleceğe yönelik bir ihaneti içinde taşır dedi. 

 

doğu perinçek vatan partisi genel başkan flaş açıklama erdoğan istifa sosyal medya