Doğduğun Ev Kaderindir çekimleri başladı mı? Sezon finali ne zaman?

TAKİP ET

TV8 ekranlarında yayınlanan ve kanalın tek dizisi olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi koronavirüs salgını sebebiyle çekimlerine ara vermişti. Dizinin sezon finali çekimleri başladı.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve kanalın tek dizisi olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi koronavirüs salgını sebebiyle çekimlerine ara vermişti. Dizinin sezon finali çekimleri başladı. Başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un yer aldığı sevilen dizi Doğduğun Ev Kaderindir’in sezon finali çekimleri başlarken dizi setinden ilk kareler geldi.

Dizi Setinden İlk Fotoğraf

Çin Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgınının Türkiye’ye de gelmesi sonucunda çok sayıda tedbir alınmıştı. Dizi ve programlarda salgın sebebiyle çekimlerine ara vermek zorunda kaldı. Çekimleri askıya alan diziler arasında olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi sezon finali çekimleri için setlere döndü. Dizi setinden ilk fotoğraf dizinin başrol oyuncuları İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’den geldi.


Gülseren Buğdaycıoğlu’nun Hikayesinden Uyarlandı

Yayınlandığı ilk günden itibaren severek takip edilen Doğduğun Ev Kaderindir dizisi Dr. Gülseren Buğdaycıoğlu’nun hikayesinden uyarlandı. TV8’in tek dizisi olan Doğduğun Ev Kaderindir’in başrollerinde sevilen oyuncu Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol yer alıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinin Konusu Ne?

Mehdi ve Zeynep arasındaki zorlu aşk hikayesini seyirciyle buluşturan dizide çocukluk yıllarında büyük acılarla sınanan Mehdi ve Zeynep büyük bir hayat mücadelesi içinde yollarına devam etmektedir. Yıllar geçse de hala ruhlarında çocukken yaşadıkları acıları taşıyan Mehdi ve Zeynep gerçek aşkı birbirlerinde bulacak ve geçmişte yaşadıkları acıları beraber saracaktır.
 

doğduğun ev kaderindir demet özdemir ibrahim çelikkol