Doğduğu Gibi Yürümeye Başlayan Bebek Herkesi Şok Etti!

TAKİP ET

Youtube'den paylaşılan bir vidoe izlenme rekorları kırıyor. Brezilya'da bir bebeğin doğar doğmaz yürümeye başladığı anlar kameraya çekildi. Saniyeler içinde yürümeye başlayan bebeğin videosu paylaşılır paylaşılmaz izlenme rekoru kırdı. Çekilen görüntülerde yaşanan olayda doğum ekibinin de büyük bir hayret içinde kaldığı görülürken bebeğin hemşirelerin yardımı ile adım attığı görülüyor.

Youtube’den paylaşılan bir vidoe izlenme rekorları kırıyor. Brezilya’da bir bebeğin doğar doğmaz yürümeye başladığı anlar kameraya çekildi. Saniyeler içinde yürümeye başlayan bebeğin videosu paylaşılır paylaşılmaz izlenme rekoru kırdı. Çekilen görüntülerde yaşanan olayda doğum ekibinin de büyük bir hayret içinde kaldığı görülürken bebeğin hemşirelerin yardımı ile adım attığı görülüyor.

Brezilya’da yeni doğan bir bebeğin doğar doğmaz adım attığı görüntüler Youtube’de izlenme rekoru kırdı. Çekilen görüntüler de bebeğin doğra doğmaz adım atmaya başlaması doğum ekibini de şok ediyor. Yaşanan ilginçliğe tanık olan bir hemşire de, bebeği yıkamak isterken bir anda elinden kurtulduğunu ve yürümeye başladığını fark ettiğini söyledi. Video'nun youtube’de paylaşılmasından çok kısa bir süre sonra 50 milyondan fazla izlenme sayısına ulaştığı görüldü. Hastaneden gelen açıklamada ise yeni doğan bir bebeğin bu şekilde doğar doğmaz adım atmaya başlamasının imkansız olduğu belirtildi. 

 

brezilyada bir bebek doğar doğmaz adım attı brezilya bebek youtube video doğar doğmaz yürümeye başladı