Doğalgaz faturalarında yeni dönem: taksit imkanı olacak

TAKİP ET

İGDAŞ, 15 bankayla doğalgaz faturalarında taksit yapılması için anlaşma sağladı. Taksit sayısı bankadan bankaya değişiklik gösteriyor.

1 Ekim 2022-31 Mayıs 2023 döneminde yapılacak faturalandırmada kredi kartına taksit kampanyasında taksit miktarı 2 ila 5 arasında olacak. Buna göre banka banka taksit sayıları açıklandı. Halk Bankası, kredi kartına 5 taksit fırsatı yapılırken, Yapı Kredi, İş Bankası ve Ziraat Bankası 4; Alternatifbank, Denizbank, Garanti Bankası, ING Bank, Kuveyt Türk, Odea Bank, QNB Finans Bank, TEB ve Türkiye Finans bankaları 3; Akbank, Vakıf Katılım ve Vakıfbank ise 2 taksit imkanı olacak.

12 AYA KADAR TAKSİTLENDİREBİLECEK

İGDAŞ ile Vakıf Katılım arasında gerçekleşen anlaşma kapsamında aboneler aldıkları taksit imaknı ile, vade farksız ve masrafsız olacak şekilde 12 aya kadar taksitlendirme imkanı olacak.

'12 AYA KADAR İSTEDİKLERİ TAKSİT SAYISINA BÖLEBİLECEKLER'

Kampanyanın hakkında açıklamalarda bulunan İGDAŞ Genel Müdürü Dr. Mithat Bülent Özmen konuya ilişkin, “İstanbul halkının hayatını kolaylaştırıp konforunu artırmak için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Yaklaşan kış öncesi abonelerimiz için faturalarını ödeme kolaylığı konusunda birçok çalışma yürüttük. Bunlardan bir yenisini 1 Kasım itibariyle hayata geçiriyoruz. Vakıf Katılım ile yaptığımız anlaşma kapsamında bankada İGDAŞ aboneleri için bir limit tahsis edildi. İGDAŞ abonesi olan ve fatura borcu bulunmayan evsel abonelerimiz, vade farksız ve masrafsız olarak bu finansman desteğinden faydalanabilecekler. Abonelerimiz banka tarafından tahsis edilecek limitleri kapsamında, kampanya dönemindeki faturaları için bu fırsattan faydalanabilecekler. Limitleri kapsamında ödenen faturalarını, masrafsız ve vade farksız olarak 12 aya kadar istedikleri taksit sayısına bölüp taksit tarihlerinde geri ödeyebilecekler.” açıklamasında bulundu.

Doğalgaz taksit