Doçent Cinayetinde Yeni Gelişme! Uygunsuz Fotoğraflarını Çekmek İstemişler!

TAKİP ET

Doç. Dr. Mehmet Girgin cinayetinde iki sevgilinin kan donduran ifadeleri ortaya çıktı. Uygunsuz fotoğraflarını çekmek istemişler!

Elazığ'da evinde cesedi bulunan Doç. Dr. Mustafa Girgin'in bir cinayete kurban gittiği öğrenildi. Evde öldürülen ünlü genel cerrahın aynı zamanda evli ve iki çocuk olduğu öğrenilmişti. Polis tarafından gerçekleştirilen araştırmaların ardından cinayetin ayrıntıları bir bir ortaya çıkmaya başladı. Cinayetle ilgili tıp fakültesi öğrencisi olan Fatih Şemsettin Aktaş ile pratisyen olarak görev yapan sevgilisi Çağla Gül Balo'nun gözaltına alındığı öğrenildi. 

İki sevgilinin polise verdiği ifadeler adeta kan dondurdu. İki sevgilinin yaklaşık 14 yıldır aynı evi paylaştıkları ve cinayeti uzun zamandır planladıkları ortaya çıktı. Fatih Aktaş isimli öğrenci ifadesinde sevgilisi Çağla'nın ünlü doçent tarafından tacize uğradığını anlattı. 

DEKOLTE KIYAFET GİYİP TUZAK KURMUŞLAR!

Fatih Aktaş ifadelerinde 'Mustafa Hoca ile mesajlaştık. Çağla hocayı bir süre sonra eve çağırdı. Mustafa hoca ise hiç ikiletmeden kısa süre sonra eve geldi. Ben o sırada yatak odasına saklandım. Çağla siyah dantelli dekolte bir kıyafet giydi. Bir süre sonra samimi davranışlarda bulunmaya başladı. Amacımız uygunsuz fotoğraflarını çekmek ve ardından karısına göndermekti. Ama ben yaklaşınca durumu fark etti ve hemen kız arkadaşımın yanından uzaklaştı. Ardından cebinden çıkardığı bıçak ile bana saldırdı. Bende bıçağı alıp rastgele saldırdım. Baktım kanlar içerisinde yere yığıldı ve nabzı durdu. Hemen sağlık ekiplerine haber verdim' diye konuştu. Cinayetin ayrıntıları büyük şaşkınlığa sebep oldu. 

elazığ doçent cinayeti kan donduran ifade