Diziden ayrılıyor mu? Yasak Elma'nın başrol oyuncusunun ettiği küfür başına dert oldu!

TAKİP ET

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve büyük bir ilgiyle izlenen sevilen dizi Yasak Elma'nın başrol oyuncularından olan Nesrin Cavadzade'nin rol aldığı dijital dizi Bir Başkadır'ın bir sahnesinde ettiği küfür Yasak Elma'nın yapımcısını yapımcısını kızdırdı.

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve büyük bir ilgiyle izlenen sevilen dizi Yasak Elma'nın başrol oyuncularından olan Nesrin Cavadzade'nin rol aldığı dijital dizi Bir Başkadır'ın bir sahnesinde ettiği küfür Yasak Elma'nın yapımcısını kızdırdı. Ünlü oyuncunun söz konusu sahnede, rol gereği televizyona ve total seyirciye iş yapmaktan mutsuz olduğunu söyleyerek küfür etmesi Yasak Elma'nın yapımcısı olan Fatih Aksoy'u kızdırdı. Kulislerde ise ünlü oyuncunun diziden ayrılacağı iddiaları konuşulmaya başlandı.

Ettiği Küfürden Rahatsız Oldu

TV100'de yer alan habere göre, Netflix'te yayınlanan Bri Başkadır adlı dizide rol alan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade dizinin bir sahnesinde, rol gereği televizyona ve total seyirciye iş yaptığı için mutsuz olduğunu söyleyerek küfür etti. Bu olay Yasak Elma'nın yapımcısı olan Fatih Aksoy'u rahatsız etti. 


Eda Ece ve Şevval Sam Araya Girdi

Yapımcının tepkisiyle beraber Yasak Elma'nın başrol oyuncularından olan ve dizide Şahika karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade'nin dizi kadrosundan ayrılacağı iddiaları gündeme geldi. Öte yandan ünlü oyuncunun Bir Başkadır dizisinde oynamak için izin almadığı ve yasal hakların doğduğu da iddialar arasında yer aldı. Araya ünlü oyuncunun Yasak Elma'daki rol arkadaşları ve yakın dostları Eda Ece ile Şevval Sam'ın girmesi ve senaryonun gidişatının da göz önünde bulundurulmasıyla ayrılık kararının şimdilik ertelendiği bilgilerine yer verildi. 
 

yasak elma şahika netflix nesrin cavadzade