Diyarbakır'da Yürekleri Isıtan Görüntüler! Mahalleli Kadınlar Görevdeki Polislere Tandır Ekmeği İkram Etti

TAKİP ET

Diyarbakır'da çekilen görüntüler gönüllere dokundu. Zırhlı araçlarla birlikte yüzlerce polisin gerçekleştirdiği uygulama esnasında objektiflere yansıyan görüntüler herkesin içini ısıttı. Mahalleli kadınların görevdeki polis ekiplerine sıcacık tandır ekmeği ikram ettiği anlar herkesi duygulandırdı.

Diyarbakır’da çekilen görüntüler gönüllere dokundu. Zırhlı araçlarla birlikte yüzlerce polisin gerçekleştirdiği uygulama esnasında objektiflere yansıyan görüntüler herkesin içini ısıttı. Mahalleli kadınların görevdeki polis ekiplerine sıcacık tandır ekmeği ikram ettiği anlar herkesi duygulandırdı. 

Diyarbakır Yenişehir’de zırhlı araçlarla asayiş uygulamasına çıktığı görülen yüzlerce polise mahalleli kadınların sıcacık tandır ekmeği ikramı yüreklere dokundu. Mahalleli kadınlar ve polislerin görüntüleri yüzlerde tebessüm bıraktı.

YÜZLERCE POLİSLE ASAYİŞ UYGULAMASI

Diyarbakır Yenişehir ilçesinde düzenlenen asayiş uygulamasında, Narkotik ekipleri, Terörle Mücadele ekipleri, Özel Harekat polisleri, Kaçakçılık ve Organize Suçlar ekipleri ile Çevik Kuvvet ve Çocuk Şube ekiplerinin eş zamanlı görev üstlendiği ve ilçede asayiş uygulamasına katıldığı görüldü. Polislerin asayiş uygulamasına çok sayıda zırhlı aracında destek verdiği görüldü.

GÖNÜLLERİ ISITAN SICACIK TANDIR EKMEK İKRAMI

Ekiplerin ilçede yer alan Cumhuriyet Mahallesinde uygulama görevini sürdürdüğü esnalarda mahalleli kadınların polislerin yanına gelerek pişirdikleri sıcacık tandır ekmeklerini ikram ettikleri görüldü. Polis ekipleri mahalleli kadınlardan gelen sıcak tandır ekmeklerini alırken bu sırada mahalledeki çocuklarla da sohbet ederek yakından ilgi gösterdikleri görüldü. Yürekleri ısıtan bu görüntüler sosyal medyada da yoğun ilgi gördü. Diyarbakırlı kadınlar, çocuklar ve görevdeki polis ekiplerinin iletişimi herkesi duygulandırdı.

Diyarbakır Yenişehir Asayiş uygulamasındaki polisler Mahalleli kadınlar Tandır ekmeği ikramı