Diyarbakır'da Yangına Müdahale İçin Giden İtfaiyeye Saldırı: 5 Yaralı

TAKİP ET

Diyarbakır'da yangın ihbarı üzerine yangını söndürmek için giden itfaiye erleri yangın çıkan ev sahipleri tarafından yangına geç müdahale edildiği iddiası ile saldırıya uğradı.

Diyarbakır’da yangın ihbarı üzerine yangını söndürmek için giden itfaiye erleri yangın çıkan ev sahipleri tarafından yangına geç müdahale edildiği iddiası ile saldırıya uğradı.

5 KİŞİ YARALANDI

Olay, saat 21.00 sularında Diyarbakır Direkhane Caddesi’nde meydana geldi. Bir apartmanın dördüncü katında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın sonucunda ihbar üzerine itfaiye ekipleri yangının çıktığı bölgeye gitti. Öte yandan yangın çıkan apartmanın ev sahipleri sağlık ekiplerine de haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri çıkan yangına müdahale ederek yangını söndürdükten sonra ev sahiplerinin yangına geç müdahale ettikleri iddiaları ile saldırıya uğradı. Yaşanan saldırı sonucunda 4’ü itfaiye eri olmak üzere 5 kişinin yaralandığı öğrenildi. Saldırıya uğrayan ve yaralanan itfaiye erlerinden birinin kendi imkanları ile hastaneye gittiği diğer itfaiye erlerinin olay yerine çağırılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Ev sahiplerinin saldırışıyla yaralanan itfaiye erlerinin hastanede tedavi altına alındıkları öğrenilirken polisin yaşanan olayla ilgili yaptığı inceleme sonrasında soruşturma başlattığı bilgisi alındı.

 

diyarbakır itfaiye yangın müdahale saldırı ev sahipleri itfaiye erleri 5 yaralı