Diyarbakır'da Terör Saldırısı! İlçe Emniyet Müdürlüğüne Saldırdılar

TAKİP ET

Gelen son dakika bilgisinde PKK'lı teröristlerin uzun namlulu silah ve el yapımı bomba ile Diyarbakır ilçe emniyet müdürlüğü binasına saldırıda bulunduğu öğrenildi.

Gelen son dakika bilgisinde PKK’lı teröristlerin uzun namlulu silah ve el yapımı bomba ile Diyarbakır ilçe emniyet müdürlüğü binasına saldırıda bulunduğu öğrenildi.

Diyarbakır Merkez Yenişehir ilçe emniyet müdürlüğüne PKK’lı teröristlerce el yapımı patlayıcı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. PKK’lı teröristlerin el yapımı bomba ve uzun namlulu silahlarla binaya yaptıkları saldırıda güvenlik güçlerinden hemen karşılık gelmesi üzerine teröristler bölgeden kaçarak uzaklaştı. Emniyet binasına atılan el yapımı bombanın patlamaması sonucunda herhangi can ve mal kaybı yaşanmadı. Olay sonrasında emniyet binasına bomba imha uzmanları çağırıldı. Binaya atılan ve patlamayan bomba imha edildi. Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

 

son dakika diyarbakır diyarbakır haberleri bombalı saldırı yenişehir ilçe emniyet müdürlüğü PKK teröristler uzun namlulu silah el yapımı bomba