Diyarbakır'da Kırsal Bölgede Çatışma Çıktı! 2 Asker Yaralı

TAKİP ET

Diyarbakır'ın Dicle İlçesi'nde bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri ile hainler arasında kırsal bölgede çatışma çıktı. Çıkan çatışmada ise 2 asker yaralandı. İşte detaylar…

Diyarbakır’ın Dicle İlçesi’nde bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri ile hainler arasında kırsal bölgede çatışma çıktı. Çıkan çatışmada ise 2 asker yaralandı. İşte detaylar…

Diyarbakır’da sıcak gelişme! Türk Silahlı Kuvvetleri bir yandan Afrin bölgesinde Zeytin Dalı harekatı kapsamında terör örgütleri ile mücadele ederek sınır bölgemizi hainlerden temizlemeye devam ederken, bir yandan da yurt içinde kırsal bölgede PKK’ya karşı mücadelesini sürdürüyor.

KIRSAL BÖLGEDE ÇIKAN ÇATIŞMADA 2 ASKER YARALANDI

Diyarbakır’ın Dicle İlçesi’nde ve Elazığ’ın kırsal bölgesinde bölücü terör örgütüne karşı operasyon başlatan güvenlik güçleri, Dicle İlçesi’nin kırsa bölgesinde PKK’lı teröristler ile sıcak temas sağladı ve çıkan çatışmada açılan ilk ateşte 2 asker yaralandı.

Yaralı askerlerin ise çatışma bölgesinden hemen alınarak Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi’ne götürüldüğü ve burada tedavi altına alındığı öğrenildi. Yaralı askerlerin sağlık durumlarının ise iyi olduğu belirtilirken, bölgede ise teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için operasyonların devam ettiği belirtildi.