Diyarbakır'da Kan Donduran Olay! Kocası Koli Bandına Sarıp Öldürdü

TAKİP ET

Diyarbakır'ın Kulp İlçesi'nde korkunç olay. İki çocuk annesi bir kadının kocası tarafından boğazına koli bandı sarılarak öldürüldüğü öne sürüldü.

Diyarbakır’ın Kulp İlçesi'nde İki çocuk annesi kadının kocası tarafından öldürüldüğü iddia edildi. Cinayete kurban gittiği öne sürülen kadının boğazını koli bandı sarıldığı ve boğulduğu belirtiliyor.

Bu sabah saatlerinde Diyarbakır'ın Kulp ilçesi Turgut Özal Mahallesinde meydana gelen olayda iddiaya göre İki çocuk annesi Nihal Ç. ile Eşi Orhan Ç.  arasında Henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Komşular çiftin evlerinden uzun süre tartışma sesleri geldiğini duydu ve bir süre sonra etraf derin bir sessizliğe büründü. Bir anda seslerin kesilmesi üzerine endişelenen komşular durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri Nihal Ç.’yi, boğazına koli bandı sarılarak boğulmuş halde buldu.

KATİL ZANLISI KOCA KAÇTI

Polis ekipleri olay yerinde inceleme başlatırken durumu Cumhuriyet savcısına bildirdi. Olay yerinde polis ve savcı tarafından yapılan incelemenin ardından kadının cesedi otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından kaçan kocanın yakalanması için polisin çalışması devam ediyor.

Diyarbakır kulp koli bandı kadın cinayeti son dakika