Diyarbakır'da Devriye Gezen Askerler ve PKK'lı Teröristler Arasında Çatışma: 2 Asker Yaralı

TAKİP ET

Diyarbakır Kocaköy ilçesinde devriye görevi yapmakta olan güvenlik görevlileri ile PKK'lı teröristler arasında çatışma yaşandı. Yaşanan çatışmanın ardından 2 askerin yaralandığı öğrenildi.

Diyarbakır Kocaköy ilçesinde devriye görevi yapmakta olan güvenlik görevlileri ile PKK’lı teröristler arasında çatışma yaşandı. Yaşanan çatışmanın ardından 2 askerin yaralandığı öğrenildi.

Diyarbakır Kocaköy ilçesinde bugün devriye gezen askerler ve PKK’lı teröristler arasında çatışma çıktığı ve yaşanan çatışmanın ardından 2 askerin yaralandığı öğrenildi.

DEVRİYE GÖREVİ YAPARKEN ÇATIŞMA ÇIKTI

Alınan bilgilere göre, Diyarbakır’da Kocaköy ve Lice ilçeleri arasında devriye görevinde olan askerler bir grup PKK’lı teröristle çatışmaya girdi. PKK’lı teröristler ve askerler arasında çıkan çatışma sonrasında 2 askerin yaralandığı bilgisi alındı.

YARALI ASKERLER TEDAVİ ALTINA ALINDI

Olay sonrasında yaralanan 2 askerin bölgeye gelen helikopterle Diyarbakır’da bulunan hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındığı öğrenilirken bölgede kaçan teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldığı öğrenildi.

 

diyarbakır kocaköy devriye askerler PKK teröristler çatışma 2 asker yaralı