Diyarbakır'da Çocuk Tacizcisine Linç! Sokak Ortasında Meydan Dayağı Attılar

TAKİP ET

Diyarbakır'da küçük bir kız çocuğunu taciz ettiği görülen bir kişi vatandaşlar tarafından linç edildi. Olayı gören vatandaşlar sapık adamı sokak ortasında döverken zanlının önüne kimliğini ve paralarını attı.

Diyarbakır’da küçük bir kız çocuğunu taciz ettiği görülen bir kişi vatandaşlar tarafından linç edildi. Olayı gören vatandaşlar sapık adamı sokak ortasında döverken zanlının önüne kimliğini ve paralarını attı.

Olay, Diyarbakır Bağlar ilçesinde yer alan Göçmenler Caddesi üzerinde yaşandı. Alınan bilgilere göre, bir binadan sesler gelmesi üzerine çevredeki, vatandaşlar 39 yaşında olduğu öğrenilen C.S isimli bir şahsın küçük bir kız çocuğuna taciz ettiğini gördü. Yaşanan iğrenç olayı gören vatandaşlar C.S isimli sapık adamı binadan çıkararak sokak ortasında linç etti. 

POLİS ELLERİNDEN ZOR ALDI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri küçük kız çocuğunu taciz eden sapığı vatandaşların elinden güçlükle alabildi. Aldığı darbelerle yaralanan C.S olay yerine çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polise ifade veren gördü tanıkları, şahsın bir hafta içinde ikinci defadır taciz girişiminde bulunduğunu ve bugün küçük bir kız çocuğuna taciz ederken yakalanması üzerine vatandaşlar tarafından darp edildiğini belirtti. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

diyarbakır bağlar taciz küçük kız tacizci vatandaşlar linç