Diyarbakır'da Cami İmamına Saldırı! Tesbihat Sırasında 20 Yerinden Bıçaklandı

TAKİP ET

Diyarbakır'da camide namaz kıldırdıktan sonra tesbihata geçen imam tam bu esnada bıçaklı saldırıya uğradı. 20 yerinden bıçak darbesi aldığı öğrenilen imamın hastanede yoğun bakım ünitesine alındığı öğrenildi.

Diyarbakır’da camide namaz kıldırdıktan sonra tesbihata geçen imam tam bu esnada bıçaklı saldırıya uğradı. 20 yerinden bıçak darbesi aldığı öğrenilen imamın hastanede yoğun bakım ünitesine alındığı öğrenildi.

Olay, dün akşam Diyarbakır’da bir camide yaşandı. Caminin imamı namaz sonrasında tesbihat yaptırdığı esnada bıçaklı saldırıya uğrayarak tam 20 yerinden bıçaklandı. Bıçaklanan imamın hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı.

TESBİHAT ESNASINDA BIÇAKLI SALDIRIYA UĞRADI

Bir camide imamlık yapan Osman Deniz, namaz bitiminin ardından yaptığı tesbihat esnasında bıçaklı saldırıya uğradı. Tam 20 yerinden bıçak darbesi alan imamın hastanede yoğun bakımda ölümle pençeleştiği öğrenildi.

SALDIRGAN YAKALANDI

Dün akşam namazını kıldıran Yenişehir ilçesi Dokuzçeltik Mahallesi Kanal Camiinde imam olan Osman Deniz kıldırdığı akşam namazının ardından tesbihata geçti. İmamın tesbihat yaptığı sırada henüz kimliği tespit edilemeyen bir şahıs yanına yaklaşarak elindeki bıçağı saplamaya başladı. İmamı art arda 20 yerinden bıçaklayan şahıs hızla olay yerinden uzaklaştı. Aldığı bıçak darbeleri ile yere yığılan imam olay yerine gelen ambulansla Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. İmam Osman Deniz’in hastanede yoğun bakım ünitesinden ölüm kalım savaşı verdiği öğrenilirken bıçakla imama saldıran zanlının güvenlik güçleri tarafından yakalanarak emniyete götürüldü.

 

diyarbakır imam cami bıçaklama bıçaklı saldırı 20 yerinden bıçakladı tesbihat akşam namazı