Diyarbakır'da Bir Markete El Yapımı Patlayıcı Atıldı Markette Büyük Hasar Oluştu!

TAKİP ET

Diyarbakır'dan alınan bilgiye göre Merkez Bağlar ilçesinde bulunan bir markete yüzleri maskeli bir grup tarafından el yapımı patlayıcı atıldı. Markette müşterilerin olduğu esnada atılan patlayıcı sonrasında şans eseri herhangi bir can kaybı yaşanmadı ancak markette büyük bir maddi hasar oluştu.

Diyarbakır’dan alınan bilgiye göre Merkez Bağlar ilçesinde bulunan bir markete yüzleri maskeli bir grup tarafından el yapımı patlayıcı atıldı. Markette müşterilerin olduğu esnada atılan patlayıcı sonrasında şans eseri herhangi bir can kaybı yaşanmadı ancak markette büyük bir maddi hasar oluştu.

Diyarbakır Merkez Bağlar İlçesinde bulunan bir markete el yapımı patlayıcı ile saldırıldı. Merkez Bağlar ilçesi 5 Nisan Mahallesi, Lezgin Avcı Caddesi üzerinde yer alan bir markete bugün saat 21.50 sularında yüzü maskeli bir grup tarafından el yapımı patlayıcı atıldı. Olayın yaşandığı saatte marketin önüne gelen yüzü maskeli grup ellerinde bulunan el yapımı patlayıcı maddeyi marketten içeri attı. Olay sırasında marketin içinde çok sayıda müşteri bulunuyordu.

Yapılan bombalı saldırının ardından büyük bir panik yaşandı. Şiddetli bir gürültüyle infilak eden patlayıcı sonrasında şans eseri herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Fakat patlayıcının şiddeti ile marketin camları tuzla buz oldu. Markette bulunan müşteriler büyük bir panikle kaçmaya başladı.

MARKETTE MADDİ HASAR OLUŞTU

Yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda güvenlik görevlisi geldi. İnfilak eden patlayıcının şiddeti ile marketin camlarında ve ön kapısında büyük bir hasar oluştuğu belirlendi. Şans eseri herhangi bir can kaybı yaşanmazken markette büyük bir maddi hasar oluştuğu belirlendi. Polis çevrede zırhlı araçlarla güvenlik önlemi aldı. Olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri de parmak izi incelemesi yaptı. Polis ekipleri markete saldırı düzenleyen grubu bulmak için geniş kapsamlı çalışma başlattı.

 

diyarbakır markete saldırı el yapımı patlayıcı markete korkutan saldırı pat patlayıcılı saldırı