Diyarbakır'da 4 Kız Öğrencisini İstismar Eden Öğretmenden Skandal Savunma: "Şeker Gibi Gördüm, Boynundan Öptüm"

TAKİP ET

Diyarbakır'da yaşları 7 olan 4 kız öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddiası ile tutuklu olarak yargılanan 25 yaşındaki öğretmene mahkeme tarafından 36 yıl hapis cezası verildiği öğrenildi. Sapık öğretmenin yaptığı savunma ise herkesi şok etti.

Diyarbakır’da yaşları 7 olan 4 kız öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddiası ile tutuklu olarak yargılanan 25 yaşındaki öğretmene mahkeme tarafından 36 yıl hapis cezası verildiği öğrenildi. Sapık öğretmenin yaptığı savunma ise herkesi şok etti.

Olay, Diyarbakır’da bir ilkokulda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, yaşları 7 olan 4 kız öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 25 yaşındaki öğretmen A.D, ismi verilmeyen ilkokulda ücretli öğretmenlik yapıyordu. Tarihler 2 Mayıs 2016’yı gösterirken boş bir sınıfta bir kız öğrencisine cinsel istismarda bulunurken yakalandığı öğrenilen sapık öğretmenin olayın polise bildirilmesi üzerine gözaltına alınarak tutuklandığı belirlendi.

‘ŞEKER GİBİ GÖRDÜM, BOYNUNDAN ÖPTÜM’

Hakkında soruşturma başlatılan sapık öğretmenin cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 4 kız öğrencinin ifadeleri alındığı ve 7 yaşında olan kız çocuklarının öğretmenlerinin kendilerine cinsel içerikli davranışlarda bulunduğunu anlattıkları öğrenildi. Daha sonra ifadesine başvurulan A.D isimli sapık öğretmenin, suçlamaları kabul etmediği ve kız öğrencilerini motive etmek için kucağına aldığını söylediği ve 4 kız çocuğunu motive etmek amaçlı kucağına aldığı, öptüğü, ısırdığı ve okşadığını söylediği öğrenildi. Çocuklar arasında özellikle birini çok sevdiğini söyleyen sapık öğretmen, bu kız öğrencisine sevgisinin bir defa çok ileri gittiğini ve onu şeker gibi gördüğü için boynundan öptüğünü ve kanının kaynadığını söyledi. 

MAHKEME 36 YIL CEZA VERDİ

Çıkarıldığı mahkeme tarafından ‘Çocuğun cinsel istismarı’ suçundan indirimsiz olarak 36 yıl hapis cezasına çarptırdığı ve söz konusu öğretmen A.D’nin bu suçları memuriyet yetkisini kötüye kullanarak işlediği belirtilerek A.D’nin cezalarının infazı sonrasında 12 yıl boyunca memuriyetten men edilmesine karar verildi.

 

Diyarbakır Cinsel istismar Çocuk Öğretmen 4 Kız öğrenci Şeker gibi gördüm 36 Yıl hapis