Diyarbakır Dicle'de Çatışma Çıktı 2 Asker Yaralandı!

TAKİP ET

Diyarbakır'ın Dicle İlçesinde bugün PKK'lı teröristler ve güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Dicle İlçesi Kırsalında operasyonlara devam etmekte olan güvenlik güçleri ve PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada açılan ilk ateş sonucunda 2 asker yaralandı.

Diyarbakır’ın Dicle İlçesinde bugün PKK’lı teröristler ve güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Dicle İlçesi Kırsalında operasyonlara devam etmekte olan güvenlik güçleri ve PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada açılan ilk ateş sonucunda 2 asker yaralandı. 

Diyarbakır’ın Dicle İlçesinden kötü haber geldi. Dicle İlçesinde sürdürülen operasyonlar esnasında PKK’lı teröristler ve güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Yaşanan sıcak temas esnasında 2 askerin yaralandığı bilgisi verildi. Güvenlik güçleri kırsalda bulunan bir grup PKK’lı teröriste ‘Teslim ol’ çağrısında bulundu. Fakat güvenlik güçlerinin bu çağrısına teröristler ateş açarak karşılık verdi. teröristlerin açtığı ilk ateşle 2 askerin yaralandığı belirlendi. yaralanan 2 asker Diyarbakır Selahattin Eyyübi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Öte yandan bölgeden kaçan teröristler için geniş çaplı operasyon başlatıldı. 

 

diyarbakır diclede çatışma diyarbakır dicle çatışma 2 asker yaralandı