Diyarbakır'da otomobil içinde ceset bulundu! 2 şüpheli gözaltına alındı

TAKİP ET

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde, bir otomobilde yaralı bir kişinin olduğu ihbarı üzerine olay yerine yönlendirilen ekipler, dehşet verici bir sahneyle karşılaştı.

Cebrail Daşçı (24), bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Otomobilde bulunan ve ihbarı yapan iki şüpheli ise gözaltına alındı. Yapılan araştırmalar sonucunda, cinayetten kısa bir süre önce Bağlar ilçesinde bir kişinin zorla bir araca bindirildiği ihbarının yapıldığı ve ihbar edilen yerin Daşçı'nın cesedinin bulunduğu bölgeye sadece 10 kilometre uzaklıkta olduğu ortaya çıktı.

Olay, akşam saatlerinde Kayapınar ilçesi Talaytepe Mahallesi, Sultan Şaşa Bulvarı'nda meydana geldi. Park halindeki 01 CTP 37 plakalı otomobilin içerisinde yaralı bir kişinin olduğu ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, otomobilde bulunan Cebrail Daşçı'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan incelemede, Daşçı'nın vücudunda kesici alet yaraları tespit edildi. İhbarı yapan ve otomobilde bulunan M.E. ve M.E. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada ise bir tabanca ele geçirildi. Cinayete karıştığı düşünülen bıçak henüz bulunamazken, savcının incelemesinin ardından Daşçı'nın cesedi Adli Tıp Kurumu'na otopsi için gönderildi, otomobil ise emniyette detaylı bir şekilde incelenecekti.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Yapılan araştırmalar sonucunda, cinayetten kısa bir süre önce Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi'nde 112 Acil Çağrı Merkezi'ne, otomobilin bulunduğu yerden yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bir kişinin zorla araca bindirildiği ihbarının yapıldığı ortaya çıktı. Bu ihbarın Cebrail Daşçı'nın öldürüldüğü olayla bağlantılı olup olmadığı ise araştırılıyor. Şüpheliler, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

Diyarbakır cinayet ölüm haberi şüpheli ölüm