Diyarbakır'da Çıkan Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 13 Kişi Yaralandı: 5 Şüpheli Gözaltında

TAKİP ET

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde bir çırçır fabrikasında meydana gelen olayda, isimleri açıklanmayan bir işçi ile ustasının arasında başlayan kavga, hastanede tırmanarak büyük bir silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 1 kişi yaşamını yitirirken, 13 kişi de yaralandı.

İlk olarak çırçır fabrikasında çıkan kavga sonucu yaralanan iki kişi, Bismil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak akşam saatlerinde hastaneye gelen yaralıların yakınları arasında başlayan tartışma hızla büyüyerek silahlı bir kavga halini aldı. Olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve jandarma ekibi sevk edildi.

Güvenlik güçlerinin müdahalesiyle sona eren kavga sırasında Celal Aydın adlı bir kişi hayatını kaybederken, 13 kişi de yaralandı. Yaralılar, Diyarbakır ve Batman'dan sevk edilen ambulanslarla çeşitli hastanelere taşındı. Celal Aydın'ın cenazesi ise otopsi için morga götürüldü.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma çerçevesinde hastanedeki tedavileri tamamlanan Ü.D., M.A., R.A., İ.A. ve M.A. isimli 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürdürülüyor.

Yaşanan bu şiddet olayı, ilçede büyük bir endişe ve üzüntüye neden olurken, olayın ardındaki nedenler ve detaylar ise soruşturma kapsamında netlik kazanmaya çalışılıyor."

Diyarbakır silahlı kavga ölüm haberi