Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in İstifa İddialarına Cumhurbaşkanı Erdoğan Son Noktayı Koydu!

TAKİP ET

Gündeme bomba gibi düşen Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in istifa ettiği iddiaları ile ilgili Körfez turu dönüşünde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan çıkan iddialara jet hızı ile yanıt verdi.

Gündeme bomba gibi düşen Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in istifa ettiği iddiaları ile ilgili Körfez turu dönüşünde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan çıkan iddialara jet hızı ile yanıt verdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan iki günlük yaptığı Körfez turunun ardından ülkeye dönüş yaparak havalimanında sorulara yanıt verdi. Önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündemde çalkalanan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in görevinden istifa ettiği iddialarında da net olarak yanıt verdi. Erdoğan, Mehmet Görmez’in görevinden istifasının söz konusu olmadığını kendisinin başka bir görevde yer almak istediğini belirtti. 

‘FARKLI BİR GÖREV TALEBİNDE BULUNDU’

Diyabet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in görevinden istifa ettiği iddiaları kulüslerde dolaşırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan iki günlük Körfez turu sonrasında ayağının tozu ile havalimanında açıklama yaptı. Görmez’in görevinden istifa ettiği iddialarına yanıt veren Erdoğan, “Şu anda henüz böyle atılmış bir adım söz konusu değil fakat geleceğe yönelik Sayın Başkanın bu noktada farklı bir görevle devam şeklinde bir arzusu, talebi söz konusu. Bu da tabii Sayın Başbakan ile görüşmek, değerlendirmek suretiyle verilecek bir karardır ama henüz Sayın Başkan görevinin başındadır. Ne görevden alma ne istifa, böyle bir şey söz konusu değildir.” dedi.

 

diyanet işleri başkanı mehmet görmez görev mehmet görmez istifa mı etti cumhurbaşkanı erdoğan açıklama istifa açıklaması iddia