Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Kandil Hakkında Önemli Açıklama

TAKİP ET

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu katıldığı canlı yayında terör örgütü PKK'ya karşı Kuzey Irak'ta devam eden operasyonları hakkında açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu açıklamasında Mehmetçik'in Kuzey Irak'ta PKK'ya karşı ABD, Bağdat ve Erbil yönetimleri ile birlikte çalışacağını dile getirdi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu katıldığı canlı yayında terör örgütü PKK'ya karşı Kuzey Irak'ta devam eden operasyonları hakkında açıklamalarda bulundu.  Çavuşoğlu açıklamasında Mehmetçik'in Kuzey Irak'ta PKK'ya karşı ABD, Bağdat ve Erbil yönetimleri ile birlikte çalışacağını dile getirdi. 

Kuzey Irak'ta devam eden terör operasyonlarına ilişkin canlı yayında açıklamalarda bulunan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu,  terör örgütü PKK'ya karşı bölgede ABD, Bağdat ve abilerin isimleri ile birlikte çalışılacağını dile getirdi.  Bakan Çavuşoğlu açıklamasında Kandili Sen izleyene kadar ilerleyerek yerini söylerken Suriye'nin kuzeyindeki menbiç'te Türk askerini devreye gezmeye başladığını hatırlatıp "Münbiç takvimi tıkır tıkır işliyor. Yol haritası problem çıkmadan devam ediyor. Kararlılığımız önemli kazanımlar sağladı" ifadesini kullandı.

 

son dakika haber bağdat açıklama kuzey ırak kandil Dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu