Direksiyon Başında Korku Dolu Anlar! Beyin Kanaması Geçirdi, Uçuruma 1 Metre Kala Durdu

TAKİP ET

Kahramanmaraş'ta Ziraat Mühendisliği yapmakta olan Süleyman Arslantaş ailesiyle birlikte çıktığı tatilin geri dönüş yolunda kabusu yaşadı. Arslantaş, kullandığı aracın direksiyonu başında beyin kanaması geçirmeye başlayınca uçuruma doğru ilerlemekte olan aracı yanındaki eşi uçuruma sadece 1 metre kala durdurdu.

Kahramanmaraş’ta Ziraat Mühendisliği yapmakta olan Süleyman Arslantaş ailesiyle birlikte çıktığı tatilin geri dönüş yolunda kabusu yaşadı. Arslantaş, kullandığı aracın direksiyonu başında beyin kanaması geçirmeye başlayınca uçuruma doğru ilerlemekte olan aracı yanındaki eşi uçuruma sadece 1 metre kala durdurdu. 

Olay, Mersin’in Anamur ilçesinde yaşandı. Ziraat Mühendisi olduğu öğrenilen Süleyman Arslantaş’ın ailesiyle birlikte çıktığı tatilin dönüş yolunda otomobili ile ilerlerken direksiyon başında beyin kanaması geçirdiği belirlendi. 36 yaşında olan Arslantaş’ın yanında bulunan eşi otomobili uçuruma sadece 1 metre kala durdurarak büyük bir facianın önüne geçti. 

UÇURUMA 1 METRE KALA EL FRENİNİ ÇEKTİ FACİAYI ÖNLEDİ

Kahramanmaraş Göksun ilçesine bağlı olan Çardak Mahallesi’nde Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü olarak çalıştığı belirlenen 36 yaşındaki Süleyman Arslantaş’ın 34 yaşındaki eşi Feride Arslantaş ve çocukları Emine, Huri Cihan, Furkan Arslantaş ile tatile çıktığı tatil için gittiği Antalya’dan dönerken direksiyon başında fenalaştığı öğrenildi. 14 Eylül tarihinde yaşanan olayda, direksiyon başında aniden fenalaşan Süleyman Arslantaş’ın durumunu fark eden eşi otomobilin uçuruma doğru gittiğini fark edince uçuruma sadece 1 metre kala el frenini çekerek aracı durdurdu.

BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ

Büyük bir soğukkanlılıkla el frenini çeken Feride Arslantaş büyük bir faciayı önlerken yanında yarı baygın yatan eşinin geriye kaçan dilini eliyle dışarı çıkararak sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede intikal eden sağlık ekipleri aracında fenalaşan Süleyman Arslantaş’ı Anamur Devlet Hastanesine kaldırdı. Arslantaş’ın hastanede yapılan tetkiklerde beyin kanaması geçirdiği belirlendi. Tarsus Medical Park Hastanesine sevk edilen talihsiz adamın burada 16 Eylül saat 10.00 sularında beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi.

ORGANLARI BAĞIŞLANDI

Beyin ölümü gerçekleşen Süleyman Arslantaş’ın sağlığında organlarını bağışlamak istediğini belirttiği bu yüzden de ailesinin organ bağışına onay verdiği öğrenildi. Beyin kanaması geçirerek hayatını kaybeden Arslantaş’ın akciğerinin Ankara’ya sağ böbreğinin İstanbul’a sol böbreği, kalbi ve karaciğerinin ise nakil için Adana’ya gönderildiği öğrenildi. 

 

mersin kahramanmaraş ziraat mühendisi antalya tatil aile direksiyon beyin kanaması beyin ölümü uçurum organ bağışı süleyman arslantaş