Din Öğretmeni 5 Kız Öğrenciye Cinsel Tacizde Bulundu! Öğrencilerin İfadeleri Kan Dondurdu

TAKİP ET

Diyarbakır'da 5 kız öğrencisine cinsel istismarda bulunması iddiasıyla tutuklanan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni E.Y hakkında öğrenciler verdikleri ifadeler ile herkesi şok etti. İşte detaylar…

Diyarbakır’da 5 kız öğrencisine cinsel istismarda bulunması iddiasıyla tutuklanan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni E.Y hakkında öğrenciler verdikleri ifadeler ile herkesi şok etti. İşte detaylar…

Diyarbakır’ın Yenişehir İlçesi’nde geçtiğimiz 23 Mart tarihine Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olan E.Y hakkında yaşları 11 ila 15 arasında değişen 5 kız öğrenci rehberlik servisinde bulunan görevli öğretmeni şok eden bir şikayette bulundular. Kız öğrenciler, din öğretmeni olan E.Y’nin kendilerine cinsel tacizde bulunduğunu iddia ettiler ve ardından da olay okul idaresince emniyete aktarıldı. Polis ekipleri ise öğrencilere cinsel istismarda bulunduğu iddiası ile E.Y’yi gözaltına alırken, işlemlerinin tamamlanmasının ardından ise adliyeye sevki yapıldı ve E.Y tutuklanarak cezaevine yollandı.

KOPYA VERİP DERS ESNASINDA TACİZ ETMİŞ

Din öğretmeni hakkında şikayetçi olan öğrencilerden M.T ise, kitap okuma dersi olduğu gün öğretmeninin yanından geçerken kendisinin saçlarını okşadığını ve sonra da boynunu elleyerek taciz ettiğini söyledi. Bunun yanı sıra E.Y’nin kendisine sınavlarda kopya verip ders notunu 100 olarak verdiğini ve bu yüzden de şikayetçi olduğunu belirtti.

M.M isimli bir öğrenci ise yine bir kitap okuma dersinde kimsenin kafasını kaldırmamasını söylediğini ve yanına geldiğinde kendisine dokunarak taciz ettiğini iddia etti. Öğrencilerin bu ifadeleri ise soruşturmaya dahil edildi ve olaya ilişkin soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.