Dilber Ay'ın Yaşadığı Mahalleye Ölüm Haberinin Ardından Hüzün Çöktü

TAKİP ET

Ünlü sanatçı Dilber Ay Ankara'da akraba ziyareti sırasında geçirdiği kalp krizinin ardından hayatını kaybetti. Düzce'de Dilberay'ın yaşadığı mahallenin Sakinleri haberin ardından gözyaşlarına boğuldu. Ünlü sanatçının yakınları ve komşuları büyük üzüntü yaşıyor.

Ünlü sanatçı Dilber Ay Dün Gece saatlerinde Başkent Ankara'da geçirdiği kalp krizi sonucu Hayatını kaybetmişti. 63 yaşındaki şarkıcının ölüm haberi yaşadığı Düzce'nin Ağa mahallesinde ki yakınları ve komşuları tarafından büyük üzüntüyle karşılandı. Dilber Ay’ın kardeşi Kardeşi Aynur Baguş, "Gariban annesiydi. Türkiye'nin sevgilisiydi. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Hayırsever birisiydi. Kimseyi incitmezdi" ifadelerini kullandı.

BÜTÜN MAHALLE YIKILDI

Dilber Ay’ın torunları Berivan ve Çiğdem Dursun, Yerde yürüyen bir karıncayı bile İncitme en büyük annelerini anlatmaya kelimelerin yetmeyeceğini söyledi. Dilber Ay'ın komşularından Ferdi Keman ise açıklamasında, "Kendisi çok iyi bir kadındı. Herkese yardımcı olurdu. Gariban anasıydı. Kızlarına, torunlarına, damatlarına, mahalle halkına yardımcı olurdu" dedi. Ünlü sanatçının cenazesinin Bugün ikindi namazının ardından ağa Mahallesi mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi. 

Kaynak:

dilber ay dilber ay cenazesi dilber ay neden öldü dilber ay öldü mü