Dilay Kemer kimdir?

TAKİP ET

Uzun bir süredir kanser tedavisi gören Fenerbahçe TV sunucusu Dilay Kemer'in acı haberi herkesi büyük bir üzüntüye boğdu.

Uzun bir süredir kanser tedavisi gören Fenerbahçe TV sunucusu Dilay Kemer’in acı haberi herkesi büyük bir üzüntüye boğdu. Kemer ailesinden acı haberle ilgili sosyal medyadan açıklama yapılırken Fenerbahçe Kulübü’nden de Dilay Kemer paylaşımı geldi. Peki, Dilay Kemer kimdir? Dilay Kemer kaç yaşında vefat etti? İşte tüm detaylar…

Ailesinden Açıklama

Uzun bir süredir kanserle mücadele eden ve hastanede tedavi altında olan Dilay Kemer, bugün hayatını kaybetti. Kemer ailesi sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı ve ‘Biricik kızımızı, canımızı kaybettik maalesef’ ifadelerine yer verdi.

Fenerbahçe Kulübü’nden Açıklama

Fenerbahçe TV’de sunuculuk yapan Dilay Kemer’in acı haberinin ardından Fenerbahçe Kulübü’nden de paylaşım geldi. Resmi internet sitesinden açıklama yapan kulüp, ‘Fenerbahçe Televizyonun gülen yüzü, çok sevdiğimiz mesai arkadaşımız Dilay Kemer’i zamansız kaybetmenin tarifsiz üzüntüsünü yaşıyoruz. O her zaman kalbimizde olacak’ sözlerine yer vererek Kemer’e Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu.


TFF’den Başsağlığı Mesajı

Dilay Kemer’in herkesi derinden üzen vefat haberinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu’ndan başsağlığı mesajı yayınlandı. TFF, ‘Merhume Dilay Kemer’e Allah’tan rahmet, ailesi, sevenleri, mesai arkadaşları, Fenerbahçe Spor Kulübü ve spor camiasına başsağlığı dileriz’ ifadelerine yer verdi. 

Dilay Kemer Kimdir?

1988 yılında Antalya’da dünyaya gelen Dilay Kemer, üniversite eğitimini Yeditepe Üniversitesi Fransızca Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamladı. Hemen ardından spikerlik ve sunuculuk eğitimine başlayan Kemer, 2 senelik hazırlık süresinin sonrasında Fenerbahçe TV’de sunuculuk görevini üstlendi. 


 

dilay kemer fb tv fenerbahçe kulübü