Dikkat! Meteoroloji Yine Uyardı, Şiddetli Yağış geliyor!

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü şiddetli yağış uyarısında bulundu. Bazı bölgeler için şiddetli yağış uyarısı yapan meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarıda bulundu. Doğu Anadolu'nun kuzeyi ve Karadeniz'in doğu kesimlerinde gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini belirten Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşları mağduriyet yaşamamaları için uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü şiddetli yağış uyarısında bulundu. Bazı bölgeler için şiddetli yağış uyarısı yapan meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarıda bulundu. Doğu Anadolu’nun kuzeyi ve Karadeniz’in doğu kesimlerinde gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini belirten Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşları mağduriyet yaşamamaları için uyardı.

Meteorolojiden gelen son dakika açıklamasında şiddetli yağış uyarısı yapıldı. Genel müdürlükten yapılan açıklama ile Türkiye’nin Kuzey kesimlerinde yağış beklendiği belirtildi. Özellikle de, Erzurum, Ardahan, Erzincan, Rize, Gümüşhane, Trabzon, Kars, Bingöl’ün Kuzeyi ve Artvin ve Bayburt gibi bazı illerde kuvvetli yağış beklendiği ve vatandaşların yağışa karşı dikkatli olmalarını belirtti. Genel Müdürlükten yapılan açıklamada vatandaşlar, su baskını, ani sel, ulaşım, yıldırım düşmesi ve yağış sırasında kuvvetli rüzgar gibi doğal olaylara karşı uyarılarak önlem almaları istendi.

 

meteoroloji yağış uyarı genel müdürlük son dakika uyarısı kuvvetli yağış geliyor