Dikkat Başınıza Gelebilir! Üniversiteli Genç Kız Lazer Epilasyon Yüzünden Kabusu Yaşadı

TAKİP ET

Adana'da 20 yaşındaki Sibel Doğan bir güzellik merkezinde vücuduna lazer epilasyon yaptırdı. Fakat genç kızın vücudunda 1. derece Yanıklar oluştu. Genç kız vücudundaki yanıkların kalıcı olma ihtimali bulunduğunu belirterek güzellik merkezine 10 bin TL'lik tazminat davası açtı.

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tıbbi sekreterlik bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Sibel doğru 6 Kasım tarihinde Seyhan ilçesinde 1450 TL anlaştığı bir güzellik merkezinde vücuduna lazer epilasyon yaptırdı. Genç kız lazer epilasyon sırasında normalin dışında acılar hissettiğini söyledi. Uygulamayı yapan görevliye Bu acıların Normal olup olmadığını soran genç kız, "Herkeste bu acılar yaşanabiliyor"  yanıtını aldı. Seansın bitirilmesini isteyen genç kıza, “Bu saatten sonra vazgeçemezsiniz" denildi.

Sibel Doğan epilasyon seansın Ardından eve gittiğinde vücudunda oluşan Hoca'ya dayanamayarak doktora başvuru. Dr İsa genç kızın epilasyon sırasında vücudunun yandığını ve yanık izlerinin kalıcı olma ihtimalinin bulunduğunu söyledi. Bunun üzerine güzellik merkezinden şikayetçi olan Sibel Doğan, maddi ve manevi 10 bin TL tazminat istedi.

DALGA GEÇTİLER

Lazer epilasyon seansın ardından acılarının geçmediğini ve kollarında Bacaklarında göbek bölgesinde ve bel bölgesinde yanıtlar olduğunu söyleyen Sibel Doğan, "Daha sonra güzellik merkezine gidip yanıkların oluştuğunu söylediğimde rahat olmam gerektiği, herkeste böyle olabildiği söylenerek bana birkaç krem verildi. İşletme sahibiyle görüştüğümde, Beğenmiyorsanız paranızı alıp gidersiniz dedi. Ben de rapor alarak şikayetçi oldum. Vücudumda hala yanma acıları hissediyorum. Doktorum ise izlerin kalıcı olma ihtimalini söyledi. İzlerin kalıcı hale gelmemesi için de ilaçlar kullanıyorum. Daha önce aynı aletle epilasyon yaptırmıştım ama böyle olmamıştı. Muhtemelen tecrübesizlik nedeniyle bu hale geldim. Maddi manevi 10 bin TL tazminat davası açtım. Daha iyi işlenmiş oldu, daha iyi sonuçlar alırsınız diye dalga geçtiler” ifadelerini kullandı.

 

adana lazer epilasyon yank son dakika