Didim'de 5 Yıldızlı Otelde Dehşet Anları! Beton İskelesi Çöktü, Tatilcilerin Bacak ve Parmakları Koptu

TAKİP ET

Aydın Didim'de 5 yıldızlı bir otelin beton iskelesinin çökmesi sonucunda büyük bir dehşet yaşandı. Beton iskelesinin çökmesiyle denize düşen ve beton yığınlarının arasında kalan tatilcilerden bazılarının bacak ve parmaklarının koptuğu öğrenildi.

Aydın Didim’de 5 yıldızlı bir otelin beton iskelesinin çökmesi sonucunda büyük bir dehşet yaşandı. Beton iskelesinin çökmesiyle denize düşen ve beton yığınlarının arasında kalan tatilcilerden bazılarının bacak ve parmaklarının koptuğu öğrenildi.

Olay, bugün Aydın'ın Didim ilçesinde yer alan 5 yıldızlı bir otelde sabah saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, otelin beton iskelesinin çökmesi sonucunda iskelenin suya gömüldüğü ve bu sırada iskele üzerinde oturan tatilcilerden bazılarının bacak ve parmaklarının koptuğu öğrenildi.

TATİLCİLER ÜZERİNDE OTURURKEN ÇÖKTÜ

Dididm Fevzipaşa Mahallesi'nde yer alan 5 yıldızlı otele tatil yapmak için gelen tatilcilerden bazılarının otelin beton iskelesi üzerinde oturdukları sıralarda iskelenin henüz bilinmeyen nedenle çöktüğü belirtildi. Yaklaşık 15 metre yükseklikten denize düşen tatilcilerin betonların arasında kaldığı öğrenilirken olayın ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, polis, sahil güvenlik ve itfaiye ekibi sevk edildi. 

BACAK VE PARMAKLARI KOPTU, SAHİL GÜVENLİK KOPAN PARÇALARI ARADI

Gerçekleştirilen arama kurtarma çalışmaları sonucunda yaralanan 8 kişinin kurtarıldığı bilgilerine ulaşıldı. Yaralılar ambulanslarla Dididm Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yaralılardan Neval Durmuş ve Ayşe Saygılı'nın bacak ve parmaklarının koptuğu belitildi. Yaralıların hastaneye kaldırılmasının ardından sahil güvenlik ekipleri ve deniz polisi yaralıların kopan parmak ve bacak parçalarını aramaya başladı. Yaşanan dehşet olay diğer tatilciler tarafından da korkulu gözlerle izlendi. Alınan bilgilere göre, Dididm İlçe Emniyet Müdürlüğü yaşanan korkunç olayla ilgili soruşturma başlattı. Yaralıların tedavileri kaldırıldıkları hastanelerde devam ediyor...

Aydın Didim Tatil Otel Beton iskele Tatilciler Kaza