Diagne Transferi Hayal Kırıklığı mı? Taraftar Şokta

TAKİP ET

Süper Lig'in ilk yarısında Kasımpaşa'da yüksek bir performans sergileyerek 20 gol atan ve Galatasaray'a devre arasında transfer olan Diagne, Galatasaray'da beklenen performansı gösteremedi.

Süper Lig’in ilk yarısında Kasımpaşa’da yüksek bir performans sergileyerek 20 gol atan ve Galatasaray’a devre arasında transfer olan Diagne, Galatasaray’da beklenen performansı gösteremedi.

Diagne transferi ile gol yollarındaki sıkıntının çözüleceği yönünde bir beklenti içerisine giren Galatasaray taraftarı büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor.

Galatasaray forması ile çıktığı ilk lig karşılaşmasında Trabzonspor’a penaltıdan bir gol atan Senegalli forvet adeta gol orucuna girdi. Galatasaray’a 4,5 yıllığına 10,65 milyon Euro garanti ücrete transfer olan Diagne, Galatasaray taraftarını kara kara düşündürüyor.

Diagne, Galatasaray takımına gol atarak katkıda bulunamasa da arkasındaki isimleri oynatarak önemli katkı sağlıyor. Diagne transferinden sonra özellikle Belhanda ve Feghouli’nin performanslarında gözle görülür bir artış yaşandı. Ancak Diagne’nin sergilediği düşük performansın önümüzdeki haftalarda yükselip yükselmeyeceği Galatasaray camiasına sıkıntılı günler yaşatıyor.

Kasımpaşa karşısında alınan farklı galibiyetten sonra Diagne hakkında açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, “Taraftarlarımız, Diagne’den gol istese de takıma adapte olabilmesi için biraz zamana ihtiyacı var. O, gol atmaya başladığı zaman hem taraftarlarımız hem de biz rahat bir nefes alacağız.” dedi.

Galatasaray Diagne Kasımpaşa son dakika son dakika haber