Devlet Bahçeli Abdullah Gül İçin Açtı Ağzını Yumdu Gözünü: "FETÖ'nün Tuzağında!"

TAKİP ET

MHP Lideri Devlet Bahçeli, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün adaylığıyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak, 'Türkiye düşmanları heyecanlıdır. Sayın Gül Pensilvanya'nın tuzağına düşmeyi göze almıştır.' dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün adaylığıyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak, ‘Türkiye düşmanları heyecanlıdır. Sayın Gül Pensilvanya’nın tuzağına düşmeyi göze almıştır.’ dedi.

MHP Lideri Bahçeli, Abdullah Gül’ün son dönemlerde Cumhurbaşkanı adaylığı ile isminin anılmasına sert çıktı. Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanlığı üzerine çok sinsi bir kamuoyu hazırlama stratejisinin devrede olduğunu ve bu konuda FETÖ’nün iş başında olduğunu söyledi. Bahçeli, ‘PKK razıdır, Türkiye düşmanları hazırdır. Gül Pensilvanya’nın tuzağına düşmeyi göze almıştır.’ dedi.

‘ESEFLE VE ENDİŞEYLE TAKİP EDİYORUM’

Türkiye’nin erken seçime gittiği günlerde tuzaklar kurulduğunu söyleyen Bahçeli, bazı siyasi gelişmelerin buhrana davetiye çıkardıklarını ve kendisinin bu durumu esef ve endişeyle takip ettiğini belirtti. Türkiye tuzaklanıyor diyen Bahçeli, ‘Türk milleti tahrik ve taciz ediliyor. Hülasa kaosa oynanıyor.’ ifadelerinde bulundu. 

‘NEREYE BULAŞACAKLARINI ŞAŞIRMIŞ DURUMDALAR’

Cumhur ittifakına değinen Bahçeli, bu durumu hazmedemeyenlerin ne yapacağını ve nereye bulaşacaklarını şaşırmış durumda olduklarını belirtti. Öte yandan son günlerde adı gündemde olan eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün adaylığıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, ‘Şimdi 11. Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanlığı adaylığı üzerine çok sinsi bir kamuoyu hazırlama stratejisi devrededir. FETÖ iş başındadır. PKK razıdır. Türkiye düşmanları heyecanlıdır. CHP, SP, HDP, İP Sayın Gül’ün adaylığına hevesle taliptir.’ diyerek söz konusu durum hakkında düşüncelerini aktardı.

 

MHP Devlet Bahçeli Abdullah Gül Adaylık FETÖ Açıklama