Dev Derbi Öncesi Fenerbahçe'ye Şok! Takımın Önemli İsminden Kötü Haber Geldi

TAKİP ET

Bu akşam saat 19.30'da oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşması öncesinde Fernebahçeli futbolcu Dirar'ın rahatsızlandığı öğrenildi. Takımın önemli isimleri arasında yer alan Sarı Lacivertli futbolcunun midesinden rahatsızlık yaşadığı ve iki kez kustuğu bilgisi alındı.

Bu akşam saat 19.30’da oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşması öncesinde Fernebahçeli futbolcu Dirar’ın rahatsızlandığı öğrenildi. Takımın önemli isimleri arasında yer alan Sarı Lacivertli futbolcunun midesinden rahatsızlık yaşadığı ve iki kez kustuğu bilgisi alındı.

Süper Lig’in 9. Haftasında tüm gözler Galatasaray-Fenerbahçe derbisine kilitlendi.  Bu akşam saat 19.30’da ekranlara gelecek olan dev derbiye doğru heyecan doruktayken Fenerbahçe Dirar’ın rahatsızlanmasıyla büyük bir şok yaşadı. Fenerbahçe’nin Galatasaray’ın stadına konuk olacağı dev maçta midesinden rahatsızlık yaşayan Sarı Lacivertli futbolcunun oynayıp oynamayacağı hakkında henüz net bir bilgi verilmedi. 

MİDESİNDE AĞRI VAR

Alınan bilgilere göre Fenerbahçe’nin etkili isimlerinden olan Nabil Dirar’ın önemli maö öncesinde mide rahatsızlığı geçirdiği ve iki kez kustuğu midesinde de ağrı olduğu belirtildi. Nabil Dirar’ın yaşadığı rahatsızlığa rağmen dev derbide sahada olması beklendiğine dair iddialar ise kafa karıştırdı.

 

Dev Derbi Galatasaray Fenerbahçe Türk Telekom Stadyumu 19.30 Nabil Dirar Mide Rahatsızlık İlk 11 Aykut Kocaman Spor haberleri