Dev Derbi Öncesi Fenerbahçe'de Volkan Demirel Şoku! Kocaman Kararını Verdi

TAKİP ET

Bugün saat 19.30'da Kadıköy'de oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesinde Fenerbahçe'nin hocası Aykut Kocaman kaleyi kimin koruyacağı kararını verdi. Kocaman, bugün oynanacak olan dev derbide Fenerbahçe kalesini Kameni'ye teslim etti.

Bugün saat 19.30’da Kadıköy’de oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesinde Fenerbahçe’nin hocası Aykut Kocaman kaleyi kimin koruyacağı kararını verdi. Kocaman, bugün oynanacak olan dev derbide Fenerbahçe kalesini Kameni’ye teslim etti. 

Fenerbahçe ve Beşiktaş bu akşam saat 19.30’da Kadıköy stadyumunda karşı karşıya gelecek. Dev derbi öncesinde Fenerbahçe cephesinde taraftarlar arasında en çok tartışılan konu ise kaleyi kimin koruyacağıydı. Fenerbahçe’nin hocası Aykut Kocaman tartışmalara son noktayı koydu ve önemli maçta Fenerbahçe kalesini Kameni’ye teslim etti. 

EKİCİ İLK 11’DE OLABİLİR

Gelen bilgiler arasında Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında oynanacak olan önemli mücadelede Aykut Kocaman’ın verdiği kararla Carlos Kameni’nin Sarı Lacivertli takımın kalesini koruyacağı öğrenildi. diğer bilgilerde ise takımın uzun süredir sakat olan oyuncusu Mehmet Ekici ‘nin de ilk 11’de sahaya çıkmasının beklendiği belirtildi.

 

fenerbahçe beşiktaş derbi kadıköy aykut kocaman volkan demirel kameni kaleci tartışma