Dev Derbi Başladı! Fenerbahçe Kadıköy'de Galatasaray'ı Ağırlıyor

TAKİP ET

Süper Toto Süper Lig'de devlerin mücadelesi başladı. Fenerbahçe, Kadıköy'de ezeli rakibi Galatasaray'ı ağılıyor. Dev karşılaşma hakem Bülent Yıldırım'ın yönetimiyle başlarken dev mücadelede kazanan tarafın kim olacağı merakla bekleniyor.

Süper Toto Süper Lig’de devlerin mücadelesi başladı. Fenerbahçe, Kadıköy’de ezeli rakibi Galatasaray’ı ağılıyor. Dev karşılaşma hakem Bülent Yıldırım’ın yönetimiyle başlarken dev mücadelede kazanan tarafın kim olacağı merakla bekleniyor.

Herkesin nefesini tututtuğu dev derbi Kadıköy'de başlarken kadıköy'de dev derbi öncesinde Fenerbahçeli taraftarlardan adeta görsel bir şov geldi. 

GÖNDERMELİ KAREOGRAFİ

Kadıköy'de ezeli rakibini ağırlayan Fenerbahçeli taraftarlar Galatasaray için hazırladığı kareografi ile göz doldurdu. Fenerbahçeli taraftarların 'Kaderinden kaçamazsın' yazılı kareografisi kameralara an be an yansıdı. 

DEV DERBİDE KAZANAN ÇIKMADI

1999 senesi Aralık ayından bu yana ezeli rakibi Fenerbahçeyi Kadıköy'de yenemeyen Galatasaray yine derbiden eli boş döndü. Tüm Türkiye'nin gözünü çevirdiği dev derbide başlangıç düdüğünün çalmasıyla beraber maç hızlı bir akışta ilerlerken her iki takımında gole çok yaklaştığı görüldü. Kadıköy'de top bir Sarı Lacivertli takımın bir Sarı Kırmızılı takımın kalesine gidip gelirken maç sonunda hakem uzatma olarak 90+4 verdi. Ancak dev derbide kazanan çıkmadı ve Kadıköy'de Fenerbahçe 0-Galatasaray 0 skoru ortaya çıktı. 

MAÇIN EN BAŞARILILARI VOLKAN VE MUSLERA

Öte yandan maç boyunca yüzde yüz gol pozisyonlarını kurtaran her iki takım kalesici maçın en iyileri seçildi. Fenerbahçe kalesini koruyan Volkan Demirel ve Galatasaray kalesinde yer alan Muslera aktif giden maçta gelen her pozisyonu başarıyla kurtardı ve kalelerinde gole izin vermedi.

MAÇTA 5 SARI KART ÇIKTI

Önemli derbiyi yöneten hakem Bülent Yıldırım, maç boyunca her iki takım oyuncularına toplamda 5 sarı kart çıkardı. Maçta Fenerbahçeli futbolcu Nabil Dirar ve Martin Skrtel sarı kartı gören futbolcular olurken Galatasaray'da Fernando, Maicon ve Serdar Aziz sarı kart gören futbolcular oldu. Maç sonunda her iki takım 1 puan alırken Galatarasay'ın 54 puana Fenerbahçe'nin ise 48 puana yükseldiği görüldü. 

Spor haberleri Fenerbahçe Galatasaray Derbi Maç Skor Hakem kim