Derya Uluğ, Taha Duymaz'ın hayalini gerçekleştirdi

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli depremlerden etkilenen kentlerden biri olan Hatay'da depreme yakalanan ve günlerce enkaz altında kalarak yaşamını yitiren fenomen Taha Duymaz için iftar yemeği düzenledi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'da halasının evinde depreme yakalanan sosyal medyada fenomen olan Taha Duymaz, kardeşi, halası ve eniştesi depremde yaşamlarını yitirmişti. Derya Uluğ, Hatay'a gelerek Taha Duymaz’ın adına iftar yemeği düzenledi. "Taha Duymaz Mutfağı" yazılı pankartlar ile donatan şarkıcı, fenomenin ailesi ile bir araya gelerek burada açıklamalarda bulundu.

‘SARILDIK, AĞLADIK, TAHA'YI ANDIK’

Sosyal medya hesapları üzerinden iftar yemeğinin fotoğraflarını paylaşan Uluğ, "Keşke sen hayatta olsaydın ve kendin yapsaydın o yemekleri. Olmadı… Senin hayalin benim hayalim olmuştu. Bugün gerçek oldu. Umarım bir yerlerden görüyorsundur. Mekanın cennet bahçesi olsun gönlü güzel Taha'm" ifadelerini kullandı. Duymaz'ın annesi ve ağabeyi ile de bir fotoğraf paylaşan Derya Uluğ "Taha'nın annesi Meryem Teyze'yi, kardeşlerini, evini ziyaret ettik. Sarıldık, ağladık, Taha'yı andık" ifadelerine yer verdi.

Hatay fenomen Taha Duymaz