Deren Talu Açıkladı! Acun Ilıcalı ile İlişkisi Var Mı?

TAKİP ET

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı evliliğinin bitme nedeni olarak gösterilen Deren Talu iddialar hakkında ilk kez konuştu. Instagram hesabından Acun Ilıcalı iddiaları hakkında açıklama yapan Deren Talu, çok kızgın ve kırgın olduğunu söyledi.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı boşanma haberlerinin ardından gündeme bomba gibi iddialar gelmiş Acun Ilıcalı Deren Talu ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Defne Samyeli'nin kızı olarak tanınan Deren Talu Acun Ilıcalı ile aşk iddiaları hakkında ilk kez konuştu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Deren Talu iddialar hakkında çok kızgın ve kırgın olduğunu söyledi.
İşte Deren Talu’nun açıklaması;

"Çok kırgın ve kızgınım. Acun Ilıcalı annem ve babamın arkadaşıdır. Belki iki kez 'merhaba' demişimdir, o kadar. Londra'ya en son 13 yaşımda ailemle gittim. İddia edilen türde ilişkiler benim hayal bile edemeyeceğim çirkinlikte. Böyle bir şey nasıl olabilir!!! Hakkımda bu iddiaları üretenleri nefretle kınıyorum. Kimdir ve amaçları nedir bilmiyorum, ailemle yasala haklarımızı savunmak için adalete başvuruyoruz"

deren talu açıklama acun ılıcalı acun ılıcalı deren talu deren talu acun ılıcalı