Derdini Dinlemedikleri İçin Sinirlendi, Korkunç Bir Cinayet İşledi

TAKİP ET

Kocaeli'nin Derince ilçesinde korkunç bir cinayet meydana geldi. Dün akşam iki kardeşin pompalı tüfekle öldürülmesinin ardından arkadaşları çıktı. İfadesinde derdini dinlemedikleri için öldürdüğünü anlattı.

Kocaeli'nin Derince içesinde iki kardeşi pompalı tüfekle öldürdüğü iddia edilen 38 yaşındaki Talip A. isimli zanlının yakalandıktan sonra verdiği ifadeler büyük şaşkınlığa neden oldu. Derince ilçesinde Kıyas Ayğan ile İlhami Ayğan isimli kardeşlerin pompalı tüfekle öldürülmesinin ardından konu hakkında geniş çaplı bir soruşturma başlatılmıştı. Cinayetin nedenleri üzerinde araştırma yapılırken ilginç gerçek ortaya çıktı. 

Talip a. isimli şahsın 'Ben garibanım' diyerek derdini anlatmak istediği ancak iki kardeşin derdini dinlememesi üzerine sinirlendirdiği için cinayetleri işlediğini anlattı. Bu itiraf karşısında büyük şaşkınlık yaşandı. Üçlünün kahvede birlikte alkol almaya başladıkları ancak bir süre sonra aralarında çeşitli tartışmaların çıktığı öğrenildi.

DERDİNİ DİNLEMEDİKLERİ İÇİN ÇOK SİNİRLENMİŞ

Tartışmanın giderek büyümesinin ardından pompalı tüfekle iki kardeşi öldürdüğü ortaya çıktı. Ardından olay yerinden kaçtı. Ancak polis tarafından kısa sürede saklandığı yerden düzenlenen operasyonla birlikte alındığı öğrenildi. 

Birlikte oturdukları sırada alkol aldıkları için ortamın gergin olduğunu ve derdini anlatmak istediği sırada terslendiği öğrenildi. İki kardeşin kendisine 'Şimdi senin derdini mi dinleyeceğiz' dediği için tartışmanın kavgaya döndüğünü anlattı. Ardından kahveden çıkan adam bir sinirle yakın yerde bulunan dükkanına giderken pompalı tüfeği alıp geri döndü. Ardından iki kardeşi gözünü bile kırpmadan öldürdüğü ortaya çıktı. 

kocaeli cinayet