Derbide Puanlar Paylaşıldı

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig 6. hafta kapanış karşılaşmasında Fenerbahçe ile Beşiktaş Kadıköy'de kozlarını paylaştı.

Spor Toto Süper Lig 6. hafta kapanış karşılaşmasında Fenerbahçe ile Beşiktaş Kadıköy’de kozlarını paylaştı. Skoru merakla beklenen dev derbi 1 – 1 eşitlikle sonuçlandı.

Karşılaşma yüksek tempoda oynansa da her iki takımda ilk yarım saat ciddi gol pozisyonuna giremedi. Karşılaşmanın 35. dakikasında Hasan Ali Kaldırım ceza sahası dışından çok sert vurdu. Ancak top, üs direkten oyun alanına dönünce karşılaşmadaki ilk ciddi pozisyonda golle sonuçlanmadı. Karşılaşmanın 40. dakikasında sahneye çıkan Ryan Babel, ceza sahası dışından çok sert ve düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı. Seyir güzelliği yüksek olan bu müthiş golle Beşiktaş, Kadıköy’de 1 – 0 öne geçti. İlk yarıda başka gol sesi çıkmayınca Beşiktaş, soyunma odasına 1 – 0 önde gitti.

Derbinin ikinci yarısında her iki takımda hanesine üç puanı yazdıracak ciddi gol pozisyonları yakaladı. Fenerbahçe’ye 1 puanı getiren ve Beşiktaş’ı galibiyetten eden golü ise Andre Ayew müthiş bir kafa vuruşuyla mücadelenin 71 . dakikasında kaydetti. Karşılaşma 1 -1 beraberlikle sonuçlanınca her iki takım da hanesine 1 puan yazdırmış oldu.

Karşılaşma sona erdikten sonra hakem Fırat Aydunus’a itirazlarda bulunan Caner Erkin, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 7. hafta mücadelesinde yalnız bıraktı.

Bu skorla birlikte Beşiktaş puanını 11’e yükseltirken, Fenerbahçe’puanını 7’ye yükseltti.       

Beşiktaş Fenerbahçe Kadıköy derbi Spor Toto Süper Lig