Derbide Olay! Küfürlü Tezahürat Nedeniyle Set Yarıda Kaldı

TAKİP ET

Voleybol bugün tarihi bir derbiye sahne oldu. Beşiktaş ile Fenerbahçe Opet arasındaki derbi mücadelesinde küfürlü tezahürat nedeniyle 2. set yarıda kaldı.

Voleybol bugün tarihi bir derbiye sahne oldu. Beşiktaş ile Fenerbahçe Opet arasındaki derbi mücadelesinde küfürlü tezahürat nedeniyle 2. set yarıda kaldı. Küfürlü tezahürat dolayısıyla tribün liderleri uyarıldıktan sonra tekrar parkeye çıkan oyuncular mücadeleye kaldığı yerden devam etti.

Vestel Venüs Sultanlar Ligi 12. haftasında oynanan Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki kadınlar voleybol mücadelesinde 2. set devam ederken tribünlerden yapılan küfürlü tezahürat nedeniyle mücadeleye ara verildi.

Beşiktaş, TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’nda rakibi Fenerbahçe Opet’i misafir etti. Voleybol mücadelesinin 2. seti oynandığı esnada tribünlerden küfürlü tezahürat yapılmaya başlandı. Küfürlü tezahürat üzerine Fenerbahçe Opet voleybol takımı soyunma odasına gitti. Bunun üzerine iki takım kaptanını yanına sesleyen mücadelenin hakemi, iki kaptanla konuştuktan sonra hakem kurulunun yanına giderek seti durdurduğunu açıkladı.

Tribün liderlerine küfürlü tezahürat yapılmaması yönünde yapılan uyarıdan sonra Beşiktaş ile Fenerbahçe Opet voleybol takımları yeniden parkeye çıkarak mücadeleye kaldığı yerden devam ettiler.    

Beşiktaş Fenerbahçe Opet tezahürat Vestel Venüs Sultanlar Ligi derbi