Derbi Öncesi Korkulan Oldu! Taraftarlar Ortalığı Birbirine Kattı: 1 Gözaltı

TAKİP ET

Bu akşam saat 19.30'da ekrana gelecek olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde Türk Telekom Stadyumuna gitmek için Kadıköy'de toplanan Fenerbahçe taraftarları ile stadyumda görevli olan güvenlik güçleri arasında gerginlik çıktığı ve taraftarlardan 1 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Bu akşam saat 19.30’da ekrana gelecek olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde Türk Telekom Stadyumuna gitmek için Kadıköy’de toplanan Fenerbahçe taraftarları ile stadyumda görevli olan güvenlik güçleri arasında gerginlik çıktığı ve taraftarlardan 1 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Dev derbi öncesinde Türk Telekom Stadyumuna gitmek için Kadıköy’de toplanan Fenerbahçe taraftarları ile statta görevli olan güvenlik güçleri arasında büyük bir gerginlik yaşandığı öğrenildi. Taşkınlık yaptıkları öğrenilen Sarı Lacivertli taraftarların güvenlik güçleri ile taraftarlar arasında arbede yaşandığı öğrenildi. 

ÜST ARAMASINA TEPKİ GÖSTERİP TAŞKINLIK ÇIKARTTILAR

Türk Telekom Stadyumuna gitmek için Kadıköy’de toplanan Fenerbahçe taraftarlarının stadyumda görevli olan güvenlik görevlilerinin üst araması ve bilet kontrolü yaptığı sırada bir grup taraftarın taşkınlık çıkarttığı bilgisi alındı. Arbede sırasında bazı taraftarların ezilme tehlikesi yaşadığı öğrenildi.

POLİS BARİYERLERİNİ YIKTILAR

Fenerbahçeli taraftarların Kadıköy’de üst araması yaptığı esnada bir grup taraftarın üst aramasına tepki gösterdiği ve taşkınlık çıkarttığı olayda yaşanan arbede sırasında polis bariyerlerinin yıkıldığı görüldü. Yaşanan olayda 1 Fenerbahçeli taraftarın polis tarafından gözaltına alındığı ve gerginliğin son bulmasının ardından güvenlik görevlilerinin üst aramalarına devam ederken taraftarları otobüslere aldığı öğrenildi.

 

Galatasaray Fenerbahçe Dev Derbi Kadıköy Fenerbahçe taraftarları Güvenlik görevlileri Kavga Üst araması Stadyum