Denizli'de Ortalığı Ayağa Kaldıran Olay: 66 Yaşındaki Adam Keçiye Tecavüz Ederken Yakalandı!

TAKİP ET

Denizli'de mide bulandıran bir olay yaşandı. 66 yaşında olduğu öğrenilen A.D isimli bir adamın Nasip Sefa Aldal'a ait olan bir ahıra girerek keçiye tecavüz ettiği sırada suçüstü yakalandığı öğrenildi.

Denizli’de mide bulandıran bir olay yaşandı. 66 yaşında olduğu öğrenilen A.D isimli bir adamın Nasip Sefa Aldal’a ait olan bir ahıra girerek keçiye tecavüz ettiği sırada suçüstü yakalandığı öğrenildi. 

Olay, Denizli Bekilli ilçesine bağlı Kutkubey Mahallesinde meydana geldi. 66 yaşında olduğu öğrenilen A.D isimli bir adamın girdiği ahırda bir keçiye tecavüz ederken basıldığı öğrenildi.

SAHİBİ SUÇÜSTÜ YAKALADI

Mahallede ikamet eden Nasip Sefa Aldal’ın gece saatlerinde ahırına giren ve ahırdaki bir keçiye tecavüz ettiği öğrenilen A.D, Aldal’ın ahırın kapısını açarak keçilerini kontrol etmek istemesi sonucunda suçüstü yakalandı. Nasip Sefa Aldal kapıyı açarak ahırın ışığına bastığında 66 yaşındaki adamın keçisine tecavüz ettiğini gördü.

PANTOLONUNU GİYEREK AHIRDAN KAÇTI

66 yaşındaki adamın ahıra giren Aldal’ı görmesinin ardından pantolonunu hızla giyerek ahırdan kaçtığı öğrenildi. Gördükleri karşısında büyük şok yaşayan Aldal’ın Bekilli Jandarma Karakolu’na başvurarak A.D’den şikayetçi olduğu öğrenildi. Jandarma ekiplerinin şikayet üzerine olayla ilgili soruşturma başlattığı bilgisi alındı.

700 LİRA TEKLİF EDEREK KONUYU KAPATMAK İSTEDİ

Aldal’ın şikayeti sonrasında 66 yaşındaki A.D’nin akrabaları aracılığıyla keçi sahibine haber gönderdiği ve 700 lira teklif ederek konunun kapanmasını istediği öğrenildi. Aldal’ın ise bu teklifi kabul etmediği ve adamın gereken cezayı alması istediği öğrenildi. 

 

denizli bekilli kutkubey keç 66 yaşındaki adam tecavüz suçüstü ahır 700 lira