Denizli'de Mide Bulandıran Olay! Sınıf Öğretmeni 9 Kız Öğrenciye Tacizden Tutuklandı

TAKİP ET

Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde bulunan bir ilkokulda kız öğrencilere elle tacizde bulunduğu iddiası ile 51 yaşındaki sınıf öğretmeni F.A tutuklanarak cezaevine gönderildi. İşte detaylar…

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde bulunan bir ilkokulda kız öğrencilere elle tacizde bulunduğu iddiası ile 51 yaşındaki sınıf öğretmeni F.A tutuklanarak cezaevine gönderildi. İşte detaylar…

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde bulunan bir ilkokulda eğitim gören bazı öğrenciler 51 yaşında olan F.A simli sınıf öğretmenlerinin kendilerine elle taciz ettiği iddiasında bulundu ve durumu ailelerine söylediler. Aileler ise bunu duyar duymaz hemen okul yönetimi ile görüştüler ve durumu bildirip şikayetçi oldular. Ardından da durum emniyete ve Milli Eğitim Müdürlüğü’ne aktarıldı.

İDDİALAR SONRASINDA SINIF ÖĞRETMENİ TUTUKLANDI

Olayın emniyete aktarılmasının ardından ise polis ekipleri hemen harekete geçti ve öğrencileri taciz ettiği iddia edilen F.A isimli sınıf öğretmeni okuldayken gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Sınıf öğretmeni tarafından taciz edildiği iddia edilen 9 kız öğrenci ise psikolog ve pedagog eşliğinde ifadeleri alındı. Öğrenciler ise sınıf öğretmenlerinin kendilerine elle tacizde bulunduğunu iddia etti. Ayrıca da paraları olup olmadığını sorup kendilerinin ceplerine F.A’nın elini soktuğunu da belirttiler.

Kız öğrencilerinin ifadelerinin yanı sıra F.A isimli öğretmenin de ifadesi alındı ve ardından da adliyeye sevk edildi. Burada ise mahkeme heyeti tarafından tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Olaya ilişkin de soruşturma başladı.