Denizli'de Korku Dolu Anlar! İki Grup Birbirine Girdi, Ortalık Savaş Alanına Döndü

TAKİP ET

Denizli'nin Sarayköy ilçe size yapılan deve güreşi Festivaline iki grup arasında çıkan kavga gölge düşürdü. Olay da yaklaşık 20 kişi birbirine girerken Jandarma biber gazı ve jopla müdahale etmek zorunda kaldı. Jandarma ekipleri kavgayı ayırmak için havaya ateş açarak 13 kişiyi gözaltına aldı.

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde belediye tarafından Bu yıl 32’cisi düzenlenen geleneksel deve güreşleri Festivali yaklaşık on bin kişinin katılımıyla Yıldıztepe denizcilere mevkiinde yapıldı. Restore katılmak üzere Çanakkale İzmir Muğla Aydın Denizli Balıkesir ve Antalya'dan 130 deve getirildi. Vatandaşlar deve güreşlerinin yapıldığı Arena çevresindeki yamaçlarda traktör römorkların da mangal keyfi yaptı. Bir deve güreşi sonrası sahibinin elinden kurtularak kaçtı ve arayıp çevreleyen tel örgülere takıldı. Devenin selden kurtulmak için çaba harcadığı dakikalarda Ortalık birbirine girerken vatandaşlarda deveden Kaçarken yere düştü.

DEVELER ARENADA, İZLEYENLER YAMAÇLARDA BİRBİRİNE GİRDİ

Deve güreşleri devam ettiği sırada yamaçta piknik yapan iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle sözlü olarak başlayan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Olay da yaklaşık 20 kişi birbirlerine yumruklarla saldırırken Jandarma ekipleri biber gazı ve jopla müdahale etti. Buna rağmen Grup kavga etmeye devam edince Jandarma havaya tabancayla ateş açtı. Yapılan müdahaleler sonrasında Jandarma ekipleri kavgaya karışan 13 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

son dakika haber denizli denizli haberleri sarayköy