Denizli'de Film Gibi Olay! Kaçırdıkları Kız Karateci Çıktı Sapıkları Tekme Tokat Dövdü!

TAKİP ET

Denizli'nin Pamukkale İlçesinde yaşayan üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen kız evine gittiği sıralarda iki sapığın saldırısına uğradı. Saldırıya uğrayan üniversiteli kız karateci olduğu için kaçırma eğiliminde bulunan sapıklardan Oktay K.'yi dövdü. Eğilimde bulunan diğer isim Cem K. ise kızın elinden otomobile saklanarak kurtulabildi. Olay sonrasında yakalanan iki zanlı tutuklanırken yaşananlar adeta film gibiydi.

Denizli’nin Pamukkale İlçesinde yaşayan üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen kız evine gittiği sıralarda iki sapığın saldırısına uğradı. Saldırıya uğrayan üniversiteli kız karateci olduğu için kaçırma eğiliminde bulunan sapıklardan Oktay K.’yi dövdü. Eğilimde bulunan diğer isim Cem K. ise kızın elinden otomobile saklanarak kurtulabildi. Olay sonrasında yakalanan iki zanlı tutuklanırken yaşananlar adeta film gibiydi.

Olay Denizli’nin Pamukkale İlçesinde yaşandı. Üniversite öğrencisi olan iki kızı kaçırmak isteyen iki kişi yakalandı. Kaçırılmaya çalışılan üniversite öğrencisi kızlardan biri karateci çıktı ve sonrasında olanlar filmleri aratmadı. Karateci kız zanlılardan birini tekme tokat döverken diğeri ancak saklanarak kendisini kurtarabildi. 

ZANLILAR TUTUKLANDI

Kızın kendisini kurtarması ve çevredeki vatandaşların yardıma koşmasından sonra olay yerinden hızla kaçan saldırganlar vakit kaybetmeden kayıplara karıştı. Genç kızlar ise hemen karakola giderek olayı anlattı ve şikayetçi oldu. Denizli İl Emniyet Müdürlüğü genç kızların ifadelerini aldıktan sonra hemen olayla ilgili harekete geçti ve Asayiş Şube Müdürlüğü Büro Amirliğinden 20 polis bu olay için görevlendirildi. Genç kızlar ifadelerinden sonra saldırganların fotoğraflarını da teşhis etti. Polis ekipleri teşhis edilen fotoğrafların ardından hemen harekete geçti ve zanlılardan Oktay K Burdur Yeşilova İlçesinden diğer zanlı Cem K. ise Burdur Merkez’den Denizli Şube Müdürlüğüne getirildi. Getirilen zanlılardan Cem K. genç kızları tecavüz amacıyla kaçırdıklarını ifadesinde itiraf etti. İfadeleri alınan iki zanlı sorguları bittikten sonra mahkemeye çıkarılarak tutuklandı.

 

denizlide kaçırılmak istenen iki genç kız genç kız karateci çıktı genç kızdan sapığa dayak denizli pamukkale