Denizli'de Deprem! Kandilli Rasathanesi'nden Açıklama Geldi: Can ve Mal Kaybı Var Mı?

TAKİP ET

Denizli'de merkez üssü Honaz olan 4.5 şiddetinde bir deprem meydana geldiği öğrenildi. Depremin ardından Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan son dakika açıklamasında, depremin büyüklüğü ve merkez üssü ile ilgili detaylı bilgilere yer verildi.

Denizli’de merkez üssü Honaz olan 4.5 şiddetinde bir deprem meydana geldiği öğrenildi. Depremin ardından Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan son dakika açıklamasında, depremin büyüklüğü ve merkez üssü ile ilgili detaylı bilgilere yer verildi.

Denizli'de meydana gelen deprem herkesi korkuttu. Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan açıklamada, depremin merkez üssünün Honaz ilçesi olduğu belirtilirken büyüklüğünün 4.5 olduğu belirtildi. AFAD ise depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu belirtti.

KANDİLLİ SON DAKİKA AÇIKLAMASI YAPTI

Denizli'de merkez üssü Honaz olan depremin şiddetinin 4.5 olarak ölçüldüğü aktarıldı. Kandilli Rasathanesi Deprem Raştırma Enstitüsü tarafından yapılan son dakika açıklamasındai meydana gelen deprem 4.5 şiddetinde ölçülürken AFAD, depremin şiddetinin 4.2 olarak belirtti. 

Son dakika Denizli Honaz Deprem Kandilli Rasathanesi Kaç şiddetinde oldu