Denizli'de Büyük Vahşet!

TAKİP ET

Hayvan vahşet haberleri devam ederken Denizli'de yaklaşık 150 adet keçinin korkunç şekilde can verdiği ve sonrasında yakılarak ortadan kaldırılmak istendiği öğrenildi.

Hayvan vahşet haberleri devam ederken Denizli'de yaklaşık 150 adet keçinin korkunç şekilde can verdiği ve sonrasında yakılarak ortadan kaldırılmak istendiği öğrenildi. 

Hayvanlara yapılan şiddet haberleri her geçen gün artmaya devam ediyor. Son olarak Deniz'linin Çardak ilçesinde korkunç bir olayın meydana geldiği öğrenildi. Sahipleri tarafından bakılmadığı gerekçesi ile adeta ölüme terk edilen hayvanların açlıktan ve bakımsızlıktan can verdikleri öğrenildi. Bölgede bulunan işçiler ise telef olan hayvanların ortadan kaldırılması için açtıkları büyük bir çukur içinde hayvanları yakarak yok ettikleri öğrenildi. 

Denizli'nin Çardak ilçesinde Sazköy mevkinde bulunan bir çiftlikte korkunç bir vahşet yaşanması kısa süre içerisinde bölge halkının da harekete geçmesine sebep oldu. 

HAYVANLARI KATLETTİLER

Çevreden geçmekte olan Zehra Ari isimli bir vatandaşın çiftlik çevresinde hayvanların şişmiş bir şekilde yattığını fark etti. Sonrasında hayvanların tamamının öldüğünü öğrendi. Yaptığı araştırmalardan sonra çiftlik sahibinin hayvanlara bakmaması sebebiyle açlıktan ve susuzluktan öldüğünü belirtti. Çiftlikte elektrik ve suyun da açık olmadığı kaydedildi. Ardından hayvanların kokmaması için çiftlik sahibi tarafından alınan karar sonrasında açılan bir çukur içerisinde yakıldıkları belirlendi. Konu hakkında şikayetler sonrasında bir araştırma yapıldı. Bu araştırma ile çiftlik sahibine para cezası kesildi. Sağ kalan ve ölmek üzere olan hayvanlar ise belediye tarafından alındı. Ölen hayvanların çevreye rahatsızlık vermemesi için belediye tarafından açılan çukura gömüldüğü öğrenildi. Konu hakkında soruşturma devam ediyor. 

denizli çardak hayvan katli