Denizli'de Acı Olay: Komşusunun Evinde Çıkan Yangını Gören Kadın Kalp Krizi Geçirerek Öldü

TAKİP ET

Denizli'de bir kadın komşusunun evinde çıkan yangını gördüğünde fenalaşarak yere yığıldı. 45 yaşında olduğu öğrenilen kadının kalp krizi geçirdiği ve hayatını kaybettiği öğrenildi.

Denizli’de bir kadın komşusunun evinde çıkan yangını gördüğünde fenalaşarak yere yığıldı. 45 yaşında olduğu öğrenilen kadının kalp krizi geçirdiği ve hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olay, bugün 17.00’da Denizli Acıpayam ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre 45 yaşında olan Ayşe Kütahya komşusunun evinden çıkan dumanları görünce evde çıkan yangına şahit oldu ve bir anda fenalaşarak yere yığıldı.

KALDIRILDIĞI HASTANEDE KURTARILAMADI

Komşusunun da yaşadığı iki katlı evde çıkan yangını gören Ayşe Kütahyalı bir anda panikleyerek fenalaşması sonucunda yere yığıldı. Yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin edilirken komşusunun evinden yükselen duman ve alevler karşısında büyük panik yaşayan Kütahya’nın fenalaşması sonrasında komşuları sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının kalp krizi geçirdiğini belirleyerek olay yerinde yaptıkları kalp masajı sonrasında talihsiz kadını Serinhisar Devlet Hastanesine sevk etti. Talihsiz kadının hastanede doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken komşunun evinde çıkan ve büyük maddi hasara yol açan yangının itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kontrol altına alındığı öğrenildi. Jandarma ekiplerinin evde çıkan yangınla ilgili soruşturmasının sürdüğü bilgisi verildi.

 

denizli acıpayam yangın komşu kalp krizi yangını gören kadın