Denizli'de 20 Gün İçinde Görülen 35 Yılan Depremin Habercisi Miydi?

TAKİP ET

Bugün Ege Denizinde meydana gelen 6.3 büyüklüğündeki korkutan depremin ardından CHP Eski Milletvekili ve Sosyal Haklar Derneği Başkanı olan Melda Onur'un yaptığı yılan tespiti gündeme bomba gibi düştü. Yapılan tespite göre Denizli, Çanakkale ve Düzce gibi birçok merkezde görülen yılanların depremle bir bağlantısı olduğu ve 1999 depreminde de bu yılanların ortaya çıktığı belirtildi. Henüz ortaya çıkan bu yılanların depremle bir bağlantısı olup olmadığı ise bilinmiyor.

Bugün Ege Denizinde meydana gelen 6.3 büyüklüğündeki korkutan depremin ardından CHP Eski Milletvekili ve Sosyal Haklar Derneği Başkanı olan Melda Onur’un yaptığı yılan tespiti gündeme bomba gibi düştü. Yapılan tespite göre Denizli, Çanakkale ve Düzce gibi birçok merkezde görülen yılanların depremle bir bağlantısı olduğu ve 1999 depreminde de bu yılanların ortaya çıktığı belirtildi. Henüz ortaya çıkan bu yılanların depremle bir bağlantısı olup olmadığı ise bilinmiyor.

Bugün Ege Denizinde meydana gelen ve Türkiye’nin batısında birçok ilde hissedilerek büyük paniğe neden olan 6.3 büyüklüğündeki deprem sonrasında CHP Eski Milletvekili Melda Onur’un attığı tweet’te, “2 gündür şehir merkezlerinde görülen yılan haberleri var. En son 1999 depremi az öncesi olmuştu.” yazmıştı. Atılan bu teweet oldukça konuşulmuş ve gündeme bomba gibi düşmüştü. Yaşanan deprem sonrasında canlı yayına bağlanarak açıklamalarda bulunan Karaburun Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a yöneltilen yılan sorusuna Başkanın cevabı da, ‘Son bir aydır görmediğimiz yılan türü kalmadı’ şeklinde yanıt verdi. 

 

büyük deprem yılan yılanlar depremin habercisi mi chp yılan tweeti denizli 35 yılan