Denizli-Pamukkale yolunda trafik kazası: 2 kişi hayatını kaybetti

TAKİP ET

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında sürücüsünün kontrolünü kaybettiği hafif ticari araç, refüjdeki ağaca ve aydınlatma direğine çarptı. Kazada, araçta bulunan 1'i yabancı uyruklu olmak üzere toplam 2 kişi hayatını kaybetti.

Olay, saat 07.00 sıralarında Denizli-Pamukkale kara yolu Korucuk Mahallesi'nde gerçekleşti. Afganistan uyruklu Abdulmusavir Gulami (31) tarafından kullanılan 20 ACH 648 plakalı hafif ticari araç, Pamukkale istikametine seyir halindeyken sürücüsünün kontrolünü kaybetti. Araç, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu önce refüjdeki ağaca, ardından da aydınlatma direğine çarptı.

Kazayı gören çevredekilerin hemen ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, araçta bulunan sürücü Abdulmusavir Gulami ve yanındaki yolcu İsa Şengün'ün (43) yaşamını yitirdiğini tespit etti. Kazada hayatını kaybeden 2 kişinin cenazeleri, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Kaza ile ilgili olarak polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Trafik kazalarının nedenleri ve sonuçlarına dikkat çekmek adına bu tür olayların önlenmesi için güvenli sürüş kurallarına uymanın önemini bir kez daha hatırlatıyoruz.

Denizli trafik kazası ölüm haberleri