Denizli'de vücudunda darp ve izmarit izleri bulunan bir bebek cesedi bulundu

TAKİP ET

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir evde vücudunda çeşitli şiddet izleri ile izmarit izleri bulunan 1 yıl 9 aylık bir erkek bebeğin cansız bedeni bulundu. Olay Yeri İnceleme ekipleri evde geniş çaplı çalışma gerçekleştirirken, bebeğin ölüm sebebinin belirlenmesi için adli tıpa sevk edildi. 

Pamukkale ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi'nde bir evde küçük 2 çocuğun seslerinin gelmesi üzerine ihbar edilmesinin ardından olay yerine polis ekipleri sevk edildi. 

ÇOCUKLARA SAHİP ÇIKAN OLMAMIŞ 

İhlas Haber Ajansı'nın yapmış olduğu haberine göre olay yerine gelen ekipler, müstakil bir evde bir bebeğin cansız bedenini buldu. Eve gönderilen sağlık görevlileri 1 yıl 9 aylık olan Murat Aslan Kılıç’ın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Olay Yeri İnceleme ekipleri incelemelerini sürdürürken, 2 çocuk koruma devletin koruması altına alındı. Bebeğin cenazesi otopsi yapılmak için adli tıp morguna sevk edildi. Ekipler evde geniş çaplı inceleme gerçekleştirdi. Evden çıkan örnekler incelenmek üzere götürülürken, bebeğinin bedeninde darp ve izmarit izleri fark edildi. Ayrıca; yaşamını yitiren bebeğin babasının cezaevinde olduğunun tespit edilirken, annenin bulunması ekipler çalışmalarına devam ediyor.  

Denizli darp şiddet bebek